Hallo ik ben Michiel!

michiel500

Hi, mijn naam is Michiel van Vliet. Sinds deze maand ben ik fulltime SCHAAL+-er! Laat ik mij even voorstellen.

Ik ben 25 jaar en ik woon ruim vier jaar in de Vogelenbuurt in Utrecht. Sinds een aantal weken heb ik mijn diploma commerciële economie behaald aan de Hogeschool Utrecht. Voorafgaand aan deze studie heb ik een IT-opleiding afgerond, waardoor ik niet alleen een commerciële- maar ook een technische achtergrond heb.

De afgelopen jaren heb ik naast mijn studies werkervaring opgedaan bij Phone House, een IT-bedrijf, een reclamebureau en tot slot bij Bol.com. Omdat ik graag aan de slag wilde voor een ander mooi bedrijf en meer wilde leren, was SCHAAL+ voor mij de perfect match.

De functie Digital Talent bij SCHAAL+ sprak mij erg aan. Online marketing is gigantisch breed, continu in beweging en neemt een alsmaar grotere rol aan. Ik wil hier dan ook graag in verder. Het SCHAAL+ programma bestaat uit drie weken fulltime training met o.a. masterclasses door verschillende digital marketing bureaus. Na deze training ga ik vier dagen per week aan de slag voor een werkgever en krijg ik elke vrijdag gedurende het gehele programma masterclasses en intervisiemomenten. Voor mij de perfecte combinatie tussen werken en leren!

Sinds deze maand ben ik voor SCHAAL+ gestart als multichannel contentspecialist bij PGGM: een pensioenfonds dat aan het begin van een verschuiving richting meer digitale communicatie staat. Uiteraard heb ik, net als de meesten van mijn leeftijd, weinig kennis over pensioenzaken. Naast digital marketing ga ik hier de komende maanden ook veel over leren.

Ik heb er zin in!
Michiel

Deel dit bericht