Hallo, ik ben Myrna

Hallo ik ben Myrna, Digital talent bij SCHAALPLUS

Toen ik een aantal maanden geleden voor het eerst een vlog van Enzo Knol bekeek, was dit voor mij een eye opener. Ik begreep het niet. Tot nu toe was ik altijd bij met de laatste trends op het gebied van social media. Maar dat een jongen 1.349.451 volgers krijgt door te filmen hoe hij door de supermarkt loopt, dat was even aan me voorbij gegaan. Toen realiseerde ik het me: ik loop achter.

Tijdens mijn studie Bedrijfscommunicatie & Digitale Media aan Tilburg University was ik continue bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online. Zo studeerde ik af op het fenomeen ‘Phubbing’: het negeren van je gesprekspartner door fixatie op je smartphone.

Na mijn studie ging ik aan de slag bij Berendsen Textiel Service. Hier leerde ik enorm veel over het bedrijfsleven, marketing strategie, content marketing en marketing automation. Maar naast een full time baan nog bijleren over bijvoorbeeld social media, community building en user experience branding, dat zat er niet in. De wereld verandert zo snel dat het, zowel voor bedrijven als voor mij als marketeer, een grote uitdaging is om dit bij te houden. Dat maakte SCHAAL+ voor mij een hele mooie kans.

Bij SCHAAL+ krijg ik de mogelijkheid om enorm veel kennis op te doen in 1,5 jaar. Actuele kennis, van gerenommeerde online marketeers, over alle disciplines binnen online marketing. Daarnaast mag ik die kennis direct naar de praktijk brengen bij drie mooie bedrijven! Ik kan de komende periode gaan ontdekken wat ik leuk vind, waar mijn competenties liggen en welk bedrijf bij me past. Ik kan niet wachten!

Ik ben Myrna. Digital marketeer, stilstand maakt me onrustig, vergroeid met mijn smartphone, slecht in selfies. Wil je op de hoogte blijven van mijn ervaringen als SCHAAL+’er? Volg me op Twitter.

Meer over de schrijver

Myrna Pruijn

Digital talent bij SCHAAL+ | LinkedIn