Jochem stelt zich voor…

jochem500Hallo!
Wat leuk dat je even tijd hebt genomen deze pagina te bezoeken! Aan mij de grote eer om mijzelf als tweede schaalplusser ooit, voor te mogen stellen aan de wereld.

Mijn naam is Jochem Hövels, ik ben 24 jaar en woon in Utrecht. Binnen het Schaal+ team kun je mij (vooralsnog) herkennen als de jongen met het knotje. Mijn grootste passie, hobby en tijdsbesteding is muziek. In alle vormen. Wat mij betreft gaat er niets boven het spelen, (live) luisteren en bestuderen van muziek. En dan het liefst met anderen samen. In de laatste zeven jaar heb ik dan ook met veel plezier een handje vol bandjes versleten, en mijn fair share of podiumervaring opgedaan.

Om meer te weten te komen over de muziekindustrie en de entertainmentwereld in het algemeen, besloot ik International Media & Entertainment Management te gaan studeren aan de NHTV in Breda.   Ik vond hier meerdere manieren om mijn creativiteit kwijt te kunnen. Onder andere in zowel content als marketing. Tijdens mijn afstudeerstage bij 3FM zag ik het licht. Ik was verantwoordelijk voor de social media kanalen van de Nederlandse radiozender en kwam zo in contact met de wonderlijke wereld van digitale marketing. Sindsdien wil ik alles van deze wereld ontdekken, bestuderen, leren, verbeteren en me mee laten nemen door de dynamische stromingen van veranderingen en vernieuwingen die in deze industrie plaatsvinden.

SCHAAL+ biedt hier voor mij de perfecte kans om te leren en tegelijkertijd de kennis in de praktijk te brengen. De eerste week basistraining heeft voor mij al bewezen dat de komende anderhalf jaar een ongelofelijk leerzame ervaring wordt. En dit is pas het begin. Ik kan niet wachten om samen met deze eerste gezellige groep jonge en enthousiaste talenten, de hele digitale marketing wereld binnenstebuiten te keren en alle geheimen van de industrie te ontrafelen. Natuurlijk zullen wij vervolgens in de praktijk, de hele binnenstebuiten gekeerde digitale marketingwereld op de kop zetten en daadwerkelijk een verschil te maken.

Heb je een vraag of een band die ik echt móét checken? Dan kan je me altijd mailen op jochem.hovels@schaalplus.nl

Bedankt voor je tijd en aandacht!

Jochem

Deel dit bericht