Jorick stelt zich voor…

jorick
Beste Jorick, dit was de laatste aflevering van How I Met Your Mother, is deze serie misschien iets voor je?

En weer was ik verkocht en verslingerd aan een nieuwe reeks afleveringen. De internetdienst waar ik nog maar een maand lid van was, had een lijst suggesties van nieuwe series, die mij wel zouden interesseren. Dit is (digitale) personalisatie in bijna zijn simpelste vorm. De ontwikkelingen die tegenwoordig doorrazen hebben zo veel mogelijkheden, dat het bijna eng wordt. Dit fascineert me enorm.

SCHAAL+ biedt mij de kans om allerlei verschillende kanten van Online Marketing in te duiken. Er is nog veel wat ik niet weet, maar ik kan niet wachten om de geleerde/te leren vaardigheden toe te passen bij vraagstukken waar Nederlandse bedrijven mee worstelen.

Ik ben dus Jorick. 21 jaar jong, veel energie en erg veel zin in de komende tijd waarin ik mij gigantisch ga ontwikkelen. Ik probeer energie kwijt te raken door tennis, af en toe een rondje hardlopen en het constante broeden op woordgrappen.

Je kunt me bereiken op jorick.merx@schaalplus.nl voor vragen of een (gepersonaliseerde) suggestie voor een goede serie.

Meer over deze auteur

Jorick Merx

Digital talent bij SCHAAL+ | LinkedIn

Deel dit bericht