Marieke

SCHAAL+ cv

  • Centraal Beheer (maart 2017 – heden): Tijdens het tweede halfjaar bij SCHAAL+ ben ik werkzaam als online specialist bij Centraal Beheer. Ik maak deel uit van het online scrumteam dat zorg draagt voor de ‘etalage’ van alle A-producten (schadeverzekeringen particulier). De diversiteit aan kennis die ik heb, mede door SCHAAL+, maakt dat ik de mogelijkheid heb om op verschillende vlakken mijn bijdrage te leveren. Ik heb met name gewerkt aan het ontwikkelen en optimaliseren van online content en webredactie werkzaamheden. Met uitstapjes naar analytische vraagstukken en customer feedback.
  • Jumbo (september 2016 – maart 2017): Mijn eerste halfjaar binnen het SCHAAL+ traject heb ik als Customer Feedback marketeer gewerkt aan een uitdagend customer feedback project op de afdeling e-commerce van Jumbo Supermarkten. Ik heb o.a. bijgedragen aan de implementatie van feedbacktool Usabilla. Daarnaast heb ik onderzoek gedaan naar de mogelijkheden op het gebied van extra/nieuwe service kanalen met de nadruk op live chat.

In de zomer van 2016 kwam ik er achter dat mijn baan als contentmanager bij Smulweb.nl niet langer bij mij paste. Maar ik wist niet wát ik dan zou willen doen. Ik was op zoek naar nieuwe gebieden om me te ontwikkelen.  Ik was op zoek naar nieuwe kennis. En ik wilde gelijk aan de slag met die kennis. Opnieuw gaan studeren was daarom geen optie. Met name doordat de kennis die je op je hbo/wo opleiding opdoet wel relevant is, maar niet altijd up-to-date. SEO, SEA, Google Analytics: het komt simpelweg niet of nauwelijks aan bod.

In mijn zoektocht naar een nieuwe baan kwam ik SCHAAL+ tegen. Nog helemaal onbekend en in de kinderschoenen. Spannend! Na een eerste gesprek was ik direct enthousiast. Dit was precies wat ik zocht!

Nu – september 2017 – ben ik een jaar onderweg. Heb ik ervaring opgedaan bij Jumbo en Centraal Beheer. En sta ik op het punt aan mijn derde opdracht te beginnen. Van opdracht naar opdracht, het blijft spannend. Ik doe verschillende dingen in de praktijk: van content schrijven tot webredactie, van customer feedback tot analytics. Maar blijf nog steeds zoeken naar wat mij het beste ligt. Er is zoveel te doen en te leren!

Meer over mij
Maar wie is de ‘ik’ in dit verhaal? Ik ben Marieke van Stempvoort. Geboren op 11-01-1994 in Ede. Daar woon ik nu nog steeds in een fijn huis, samen met mijn vriend.

Naast werken ben ik graag aan het koken. En al die creaties eet ik ook met liefde op. De stempel ‘foodie’ past me dus wel!

Contact?
Wil je meer over mij weten? Of heb je vragen aan mij? Stuur me dan een mailtje of connect op LinkedIn! Wie weet kunnen we eens iets voor elkaar betekenen.