Hallo ik ben Marieke!

marieke500

Het afgelopen jaar heb ik doorgebracht bij de grootste foodcommunity van Nederland: Smulweb.nl. Als echte foodlover en fotograaf een walhalla om aan de slag te gaan, omdat er regelmatig lekker werd gekookt en fotoshoots waren. Toch besloot ik om mijn baan op te zeggen en de overstap naar SCHAAL+ te maken. Waarom ik dat deed?

Kennis en ambitie

Na mijn studie communicatie aan de CHE in Ede en mijn afstuderen rondom de branding van foodmagazine Smult stond ik te popelen om aan de slag te gaan. Bewust heb ik de stap gemaakt om te werken in plaats van door te studeren. Ik ben namelijk graag praktisch bezig. Toch kwam ik er steeds vaker achter dat mijn kennis van school niet genoeg aansloot bij de huidige situatie in de (online) marketingwereld én mijn ambities.

SCHAAL+

Ik miste een stukje verdieping en kennis, maar ook iemand die mij alle laatste ins en outs van het vak kon leren. Op zoek naar een werkplek waar ik veel kan leren én toepassen dus. En zo kwam ik bij SCHAAL+! De combinatie van leren, werken en een kijkje in de keuken bij 3 mooie corporate bedrijven klonk als dé kans waar ik naar op zoek was. En zo zit ik nu hier. En enorm avontuur staat voor me, vol verrassingen en samenwerkingen met fantastische (kennis)partners. Ik kijk er naar uit om dit aan te gaan en grijp alle kansen aan.

Wie weet tot snel!

Marieke van Stempvoort | 22 jaar | LinkedIn

Deel dit bericht