Digital Talent Development Programma
Het programma kent 3 onderdelen:

Digitale marketing en UX kennis

De kennispartners van SCHAAL+ delen hun recente kennis en inzichten op het vlak van online marketing en communicatie, E-commerce en UX design. Het programma wordt continu aangescherpt en aangepast aan laatste trends en ontwikkelingen.

Persoonlijke ontwikkeling

Het programma besteedt veel aandacht aan onderwerpen als persoonlijke effectiviteit, persoonlijke ontwikkeling, presentatievaardigheden, agile marketing, teamwork, projectmanagement en scrum-technieken. Noodzakelijke bagage om snel mee te kunnen draaien in een grote organisatie.

Bootcamp

Bootcamp staat voor zelf doen en voor delen met ruimte voor ontwikkelingen van eigen concepten, experimenteren, trends spotten en leren van elkaar door intervisie.

Staat voor jou persoonlijke ontwikkeling en praktische kennis centraal?
Schrijf je dan snel in voor onze volgende speeddate!
 • Connector.

  INTRODUCTIETRAINING

  Voordat je begint bij een van onze opdrachtgevers krijg je een intensieve introductietraining met verschillende masterclasses, persoonlijke adviesvaardigheden en natuurlijk is er ruimte voor teambuilding.

 • Connector.

  IDEALE COMBINATIE

  Investeer in jezelf. Combineer werken bij bekende opdrachtgevers met 1 dag per week masterclasses van de beste digital marketing bureau’s.

 • Connector.

  EIGEN TRAINER/COACH

  Je krijgt intensief begeleiding op locatie van onze eigen ervaren trainers/coaches die allemaal ervaren digital marketing managers zijn. Daarnaast kan je natuurlijk sparren met je mede-SCHAAL+ers.