5 redenen waarom deze stage een feestje wordt

art-bright-color-390573

Jij kunt in 2019 in het allerleukste team van Utrecht en omstreken terechtkomen als stagiair content & social media! Waarom dat zo leuk is? Dat lijkt ons vrij logisch 😉 

1. Leuke & professionele collega’s

Je komt terecht in twee organisaties (SchaalX en SCHAAL+) waar je veel kunt leren van je collega’s. Iedereen heeft zijn of haar eigen specialisme en we vinden het belangrijk om van elkaar te leren. Daarnaast werk je bij SCHAAL+ samen met veel jonge talenten (tussen de 20-30 jaar) en dat is natuurlijk weer fijn voor je netwerk als je bent afgestudeerd!

via GIPHY

2. Je ziet nog ’s wat van de arbeidsmarkt

Omdat jij content gaat maken voor onze social mediakanalen, ga je regelmatig op pad naar onze opdrachtgevers (corporates en start-ups) om interviews te houden of video’s op te nemen. Dit betekent dat je langsgaat bij bedrijven zoals ABN AMRO, Ahold Delhaize, Eneco of UWV.  Leuk om direct met meer bedrijven in aanraking te komen en daarnaast werk jij al gelijk aan het bouwen van je netwerk.

via GIPHY

3. Internetgekkies

Ilse wordt jouw stagebegeleider. En dat betekent dat je in menig gesprek een Dumpert fragment krijgt te horen, want Ilse kent namelijk alle Dumpert filmpjes uit haar hoofd.

4. SNACKS

Onze voorraadkast is altijd, maar dan ook altijd gevuld met chips, nootjes, cola, wijn en bier. En doordeweeks vind je eigenlijk altijd bij iemand op tafel chocola, lolly’s of dropjes.

5. Seriously?

Hé maar ff serieus: jij kunt dus gewoon all day long Instagrammen bij ons. Dat wil je toch? En om deze blog nog een klein beetje verantwoord af te sluiten: natuuuurlijk leren we jou alles over het maken van content en een social mediastrategie. We beloven je dat het 6 te gekke maanden worden. See you @ SchaalX en SCHAAL+!

via GIPHY

p.s. Vergeet niet om je sollicitatie hier achter te laten! En hopelijk verwelkomen we jou binnenkort als onze stagiair content & social media 🙂

Marit Berghout

Als communicatie & PR manager ben ik verantwoordelijk voor, je raadt het al: alle communicatie & PR. Dit doe ik samen met Ilse en we kunnen niet wachten om ons team uit te breiden met de content & social media stagiair!