Certificering SCHAAL+ programma E-Academy

certificering-schaalplus-eacademy

NIEUWS – Op 22 september heeft Thuiswinkel e-Academy twaalf nieuwe opleiders bekend gemaakt en gecertificeerd. De twaalf hbo- en bedrijfsopleiders hebben hun lesprogramma aangepast op de kennis en competenties die e-commercebedrijven of afdelingen vragen. Met de e-Academy certificering kunnen opleiders aantonen dat ze de brug kunnen slaan tussen opleiding en praktijk.

SCHAAL+ is een van de eerste gecertificeerde bedrijfsopleiders van de Thuiswinkel e-Academy. Met het Digital Programma gericht op het ontwikkelen van Digital Talents helpt SCHAAL+ organisaties voorop te lopen in de digitale transformatie en werkt hierbij samen met gerenommeerde onlinebureaus.

SCHAAL+ realiseert hiermee een waardevolle verbinding tussen organisaties en jonge digitale talenten en begeleidt organisaties bij het investeren in hun eigen digitale DNA. We spelen in op het groeiend tekort aan digitale marketing- en communicatiekennis in combinatie met de juiste competenties en vaardigheden.

Na drie weken interne training zijn de eerste Digitale talenten van SCHAAL+ aan hun eerste digital marketingopdracht begonnen bij een van de deelnemende organisaties.

SCHAAL+

Redactie