Digital young professional Kelly: ‘verder ontwikkelen op content en social media marketing’

Digital Talent Kelly Reimert

BLOG | Digital marketing- en communicatieprofessional Kelly heeft na haar master Communicatie en Organisatie aan de universiteit van Utrecht gekozen voor het SCHAAL+ digital marketing- en communicatie programma. Kelly’s eerste opdracht was bij de gemeente Amersfoort, waar zij o.a werkte aan een online communicatiestrategie.

Binnenkort gaat Kelly starten met haar tweede opdracht. Een mooi moment om de balans op te maken: hoe heeft Kelly haar ontwikkeling binnen het programma ervaren en welke ambities heeft zij voor het tweede gedeelte van haar opleidingstraject?

Kelly: “Bij de gemeente Amersfoort heb ik mij beziggehouden met een breed palet aan werkzaamheden. Een belangrijk deel van mijn opdracht was het verder coördineren en opstellen van de visie, ambitie en strategie op het gebied van online communicatie. Nu die bijna af is, kan ik zeggen dat ik trots ben op het feit dat ik mee heb kunnen werken aan de online strategie. Dit is een belangrijke bouwsteen voor de online communicatie, best een kick.”

Gevarieerd takenpakket voor een brede eerste ontwikkeling
Kelly’s takenpakket bij de gemeente Amersfoort was een brede mix, in haar eigen woorden: een bonte verzameling aan werkzaamheden, verantwoordelijkheden en rollen. De variatie stelde Kelly in staat om tijdens de eerste helft van haar opleidingsprogramma kennis te maken met de vele facetten waaruit de wereld van online marketing en communicatie bestaat. Vanuit het programma kreeg zij intensieve begeleiding in de vorm van een coach en masterclasses op het gebied van persoonlijk leiderschap. Haar grootste groei heeft zij naar eigen zeggen op dit gebied ervaren. “Ik heb me voornamelijk ontwikkeld op het gebied van professionaliteit en persoonlijk leiderschap.”

Kelly’s toekomstperspectief: ontwikkelen op het gebied van content en social media
Nu de tweede opdracht voor de deur staat heeft Kelly een duidelijke visie op de gebieden waarbinnen zij nog ontwikkeling zou willen doormaken. Voornamelijk content en social media marketing hebben haar interesse. Daarnaast is Kelly benieuwd naar de werkwijze bij bedrijven buiten de publieke sector. ‘Dat is het mooie aan dit programma, dat je ervaring opdoet bij verschillende bedrijven!’

Ben jij op zoek naar versterking voor jouw online marketing en communicatie team? Maak dan kennis met de best opgeleide digital young marketing- en communicatieprofessionals.

Digital Marketing Talent Kelly Reimert

Kelly Reimert

Digital young marketing- en communicatieprofessional bij SCHAAL+