Excellente beoordeling Digital Marketing Programma SCHAAL+ voor derde keer op rij

SCHAAL+ excellente beoordeling 2

PERSBERICHT | Vandaag is voor de derde keer op rij, en dit jaar als enige in deze categorie, het Digital Marketing programma van SCHAAL+ als excellent beoordeeld door de e-Academy van Thuiswinkel.org. De certificering staat voor het bieden van een kwalitatief goed digital programma dat continu up-to-date wordt gehouden. Tijdens Shopping Today in DeFabrique is het certificaat overhandigd aan Vincent Roders en Ment Kuiper.

Vincent Roders, programma directeur Digital Marketing: “Sinds de oprichting in 2015 is SCHAAL+ een succes en dat blijkt ook uit deze waardering door Thuiswinkel.org. We werken continu aan een actueel programma waarin digital young professionals zich kunnen ontwikkelen in o.a. digital marketing en het is fantastisch dat ons werk voor de derde keer wordt bekroond met deze excellente beoordeling.”

Digital young professionals werken 1,5 jaar via SCHAAL+ bij verschillende opdrachtgevers en doorlopen tegelijkertijd het digital marketing programma met daarin een mix van actuele en to-the-point inhoud met daarnaast veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Deelnemende opdrachtgevers ervaren de inzet van deze young professionals als succesvol en geven aan dat zij daadwerkelijk nieuwe kennis op de werkvloer brengen op het gebied van digital marketing.

Ment Kuiper, Incompany & Innovatie Manager bij SCHAAL+: “We streven continu naar een programma dat alle facetten biedt die in het digital marketingvak nodig zijn. Dit is natuurlijk ook te danken aan onze kennispartners, die de inhoud hiervoor verzorgen. Zo hebben we afgelopen jaar ons programma uitgebreid met o.a. voice en influencer marketing: onderwerpen waar digital marketeers geheid mee te maken krijgen.”

Getalenteerde young professionals krijgen door dit programma de ideale start voor een carrière binnen digital marketing. Deelnemende organisaties plukken hier de vruchten van doordat zij deze young professionals, die wel goed aansluiten op de arbeidsmarkt, direct kunnen inzetten in hun eigen organisatie. Mede dankzij de samenwerking met gerenommeerde (online) bureaus als kennispartner kan de kwaliteit van dit programma worden gegarandeerd.

Over e-Academy
e-Academy zorgt samen met opleiders en het bedrijfsleven voor meer digitaal toptalent en erkende e-commerceopleidingen. Zo slaan ze een brug tussen het onderwijs en de praktijk.

Over SCHAAL+
SCHAAL+ selecteert en ontwikkelt young professionals in digital marketing, digital communicatie en digital design. Deze recent afgestudeerde hbo’ers en wo’ers worden ingezet bij organisaties die zich richten op digitalisering. SCHAAL+ helpt bij het onboardingsproces en verzorgt vakinhoudelijke masterclasses. Daarnaast worden de professionals intensief begeleid en wordt veel aandacht besteed aan de juiste vaardigheden, competenties en persoonlijk leiderschap om de digitalisering bij organisaties te begeleiden.

SCHAAL+