Excellente beoordeling voor SCHAAL+ programma

IMG_2216

PERSBERICHT – Het Digital Talent Development Programma van SCHAAL+ is vandaag door Thuiswinkel e-Academy excellent gecertificeerd in de categorie e-Marketing. Tijdens de uitreiking op Shopping Today in DeFabrique in Utrecht overhandigde Paul Nijhof, bestuursvoorzitter van Thuiswinkel.org, het certificaat aan Rik de Boer, oprichter van SCHAAL+. De certificering staat voor het bieden van een kwalitatief goede opleiding die continu up to date wordt gehouden.

Voor het tweede jaar op rij ontvangt SCHAAL+ dit certificaat, maar dit jaar is het programma zelfs excellent beoordeeld, wat betekent dat het een uitstekende match is met de e-Academy criteria. Hiermee is SCHAAL+ één van de twee post hbo-opleidingsprogramma’s die zichzelf excellent mogen noemen.

Paul Nijhof, bestuursvoorzitter Thuiswinkel.org: “Het opleidingstraject wordt vormgegeven met verschillende partijen uit het veld, zoals Beeckestijn Business School. De opleiding heeft een sterke focus op data en customer relationship management en er wordt veel aandacht geschonken aan tooling. De talenten komen dan ook Google certified uit de pijplijn. Ook de softskills worden ontwikkeld in deze opleiding en dat betekent dat er een mooi en breed programma staat, waarmee jonge online marketing professionals kant en klaar voor de markt worden afgeleverd. Complimenten.”

Rik de Boer, oprichter: “Wij willen echt de kloof dichten tussen jong digitaal talent en de arbeidsmarkt. We werven, selecteren, ontwikkelen en begeleiden talent via onze Digital Talent Development Programma’s. Dat we al een jaar na de start van het Digital Marketing programma het predicaat ‘Excellent’ ontvangen van een digitale vakorganisatie als Thuiswinkel.org, bevestigt ons dat we die kloof ook daadwerkelijk dichten.”

Jong digitaal toptalent krijgt door dit programma de ideale start voor een carrière binnen online marketing. Deelnemende organisaties plukken hier de vruchten van doordat zij jong digitaal marketingtalent, dat wel goed aansluit op de arbeidsmarkt, direct kunnen inzetten in hun eigen organisatie. Mede dankzij de samenwerking met gerenommeerde (online) bureaus kan de kwaliteit van dit programma worden gegarandeerd.

Vincent Roders, programma directeur Digital Marketing programma: “Ik ben supertrots op deze beloning voor het kennisprogramma van SCHAAL+. Ons vertrekpunt is altijd geweest om een zo breed mogelijk kennisprogramma voor T-shaped professionals te ontwikkelen voor de online marketing managers van morgen. Ons programma is altijd in beta, we spotten de laatste online trends en ontwikkelingen en verwerken deze meteen in ons curriculum. Ik ben onze kennispartners dankbaar voor onze geweldige samenwerking tot nu toe. Het is een feest om hier als programma directeur betrokken bij te zijn.”

Over e-Academy

e-Academy is het actieprogramma van Thuiswinkel.org dat zorgt voor meer digitaal talent om in de groeiende behoefte van de e-business te voorzien. Samen met opleiders en het bedrijfsleven zorgt e-Academy voor meer digitaal toptalent en erkende e-businessprofessionals. Zo slaan ze een brug tussen het onderwijs en de praktijk.

SCHAAL+

Redactie