Happy new digital year

BLOG – Het jaar 2016  is voorbij. Het jaar van de allereerste groep Digital Talents. Een groep van negen starters met verschillende achtergronden, maar allemaal een passie voor online. Een leergierige groep met ambitie en plezier.

Een jaar waar vanuit SCHAAL+, de opdrachtgevers, de kennispartners en de talenten gepionierd werd om daadwerkelijk een meerwaarde (+) te zijn.  Passoen Peigham, een van de talenten, zei het volgende over SCHAAL+:
“Je hebt de kennispartners en de specialisten bij de opdrachtgevers op kantoor. En dit zijn allemaal mensen met een eigen discipline. Ze zijn allemaal bezig met online marketing maar dan vanuit een eigen invalshoek. Ik vind het leuk om te zien hoeveel passie deze mensen tonen en hoe deze verschillende invalshoeken samen komen. Iets wat een grote uitdaging kan zijn omdat ze elkaar ook vaak kunnen tegenwerken. Ik zie telkens kansen om van deze mensen te leren en om mijn eigen kennis en perspectief te verbreden met die van hun.

Verder is het gewoon supergezellig. Ik heb teamuitjes meegemaakt, sinterkerst, buiten de deur lunch met mijn team en aanstaande dinsdag een KFC-lunch met een collega. Je leert veel nieuwe mensen, raakt bevriend en lacht samen om grappige momenten. Hierdoor vergeet je soms dat je op je werk bent en zo hoort het ook, want je moet je wel een beetje op je gemak kunnen voelen met je collega’s.”

We pakken door waar we in 2016 zijn geëindigd. Dit jaar zal in het teken staan van uitbreiden. Binnenkort start de tweede groep Digital Talents en de eerste groep UX Designers. We hopen dat nog meer bedrijven zich aansluiten bij ons om de digitale transitie vorm te geven.

Het hele team van SCHAAL+ wenst je een gezond, gelukkig en digitaal jaar.

SCHAAL+

Redactie