Jaap Konter treedt als business consultant in dienst bij SCHAAL+

Jaap 900x400

Vanaf december 2019 versterkt Jaap Konter het team van SCHAAL+. Jaap richt zich in zijn rol als business consultant op accountmanagement en new business. Met deze uitbreiding is het salesteam van SCHAAL+ klaar voor een verdere groei in 2020 als gevolg van een groeiende behoefte aan goed opgeleide digital young professionals  en een uitbreiding van het aanbod aan programma’s en incompany trainingen.

SCHAAL+ richt zich in de uitbreiding in 2020 met name op de start van meer digital young professionals in digital marketing, digital communication en digital design. Met de uitbreiding en verdieping van de digital programma’s positioneert SCHAAL+ zich scherper in de markt en geeft invulling aan de vraag naar jonge digital marketeers, communicatieprofessionals en designers. 

Rik de Boer, directeur SCHAAL+: “Met de komst van Jaap breiden we ons team verder uit en anticiperen we tijdig op de verwachte groei in 2020. Jaap is met zijn kennis, netwerk en ervaring met het inzetten en begeleiden van young professionals een mooie aanvulling in het huidige team.”

De uitbreiding van de programma’s biedt SCHAAL+ de mogelijkheid om te voldoen aan de vraag naar young professionals die een bijdrage leveren op het gebied van o.a. webanalyse & CRO, marketing automation en data & customer intelligence. Daarnaast biedt de organisatie sinds dit jaar incompany trainingen aan vanuit de groeiende behoefte van organisaties om mensen als team te ontwikkelen met eigen cases uit de praktijk om zo nieuwe ontwikkelingen in het marketing-, design- en communicatievakgebied direct en effectief inzetten. 

Over Jaap Konter
Jaap Konter brengt veel ervaring mee in bemiddeling en marketing & communicatie. Hij werkte eerder bij IT-detacheerder en opleider Calco en was daar betrokken bij het werven, opleiden en begeleiden van jong IT talent. Daarnaast heeft hij zich via de Rotterdamse start-up MrWork verdiept in social media marketing. Vanuit zijn rol als Sales Consultant hielp hij organisaties met het uitstippelen van een social mediastrategie om een boost te geven aan de werving van geschikte kandidaten.