Nieuw team digital designers SCHAAL+ van start bij o.a. ANWB, ASR en PGGM

digital design_nieuwsartikel

NIEUWS – Een jaar na de lancering van het digital design programma van SCHAAL+ is een nieuw team met young professionals van start gegaan. De digital designers volgden een intensieve introductieperiode van twee weken en zijn daarmee klaargestoomd voor de start bij hun opdrachtgever.

De designers werken een jaar lang bij hun opdrachtgever en volgen iedere week bij SCHAAL+ masterclasses over inhoudelijke onderwerpen en ook staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Zo brengen de young professionals iedere week nieuwe kennis mee de werkvloer op die ze direct in praktijk kunnen brengen.

Bij deze opdrachtgevers zijn zij onderdeel van multidisciplinaire (scrum) teams en werken zij bijvoorbeeld aan migratietrajecten, branding en identiteit van digitale kanalen of het optimaliseren van de service-omgeving.

Ben je benieuwd wie de nieuwe digital designers zijn? Neem dan een kijkje op hun persoonlijke pagina’s. Hier vertellen ze meer over zichzelf en waarom ze voor SCHAAL+ hebben gekozen. Heb jij ook behoefte aan een digital designer in jouw team? Laat het ons dan weten!

SCHAAL+