Onze eerste SCHAAL+ opdracht: een terug- en vooruitblik

SCHAAL PLUS LICHTING 2

BLOG – Afgelopen week was het dan zover! Wij als tweede lichting van SCHAAL+ zijn begonnen bij onze NIEUWE OPDRACHTGEVER. Spannend maar ook ontzettend leuk om weer aan een nieuwe uitdaging te beginnen. De helft van ons digitaal programma zit erop en daarom kijken we terug op de afgelopen periode. Wat hebben we allemaal gedaan en welke stappen hebben we gemaakt? Maar ook blikken we vooruit op al het leuks wat nog komen gaat. Ben je benieuwd?

Naast de kennis die we opdoen bij onze opdrachtgevers leren we meer! Zo krijgen we iedere week verschillende trainingssessies of werken we aan een bootcamp case. Laatst zijn we naar Rotterdam afgereisd voor een SEA TRAININGvan Expand Online. Al snel zaten we midden in de materie en namen we een echte case onder de loep. Vanaf nu kunnen we SEA campagnes beoordelen en budgetten efficiënt inzetten. Naast adverteren is de inzet van CONTENT net zo waardevol. Antal de Waij weet hier alles van. Zijn nieuwe boek Content! geeft alle ingrediënten om een eigen contentstrategie te ontwikkelen. Hij deelt graag al zijn kennis met ons.

Inhoudelijke trainingen zijn reuze interessant, maar PERSOONLIJKE ONTWIKKELING mag niet ontbreken. Wist je bijvoorbeeld dat jouw gedrag en handelen in een organisatie vaak voortkomen uit je opvoeding en gezinssamenstelling? Het kan confronterend zijn als je een spiegel voorgehouden krijgt, maar ook zeer nuttig. Daarnaast leren we van diverse BOOTCAMP cases. De opgedane kennis brengen we zo direct in de praktijk. Neem bijvoorbeeld Nuon waar we een strategie hebben bedacht om een nieuw digitaal product naar de markt te brengen. Of een startup van UtrechtInc waar we de gehele website een nieuwe look hebben gegeven. Aan die toffe projecten dragen we graag ons steentje bij.

Maar wij zijn nog lang niet klaar! Er staat namelijk nog heel veel leuks op het programma. Denk aan PROJECTMANAGEMENT wat een vaak gevraagde skill is door onze opdrachtgevers. Maar ook kunnen we niet meer zonder MOBILE marketing. Het online bureau Brandwebbing gaat ons hier over bijpraten. En wat dacht je van GOOGLE! Toch te gek om daar met alle talenten van SCHAAL+ een kijkje te nemen. Zij willen tevens gebruik maken van onze kennis en samen nadenken over innovatieve ideeën. Kortom, een vruchtbare samenwerking voor beide!

SCHAAL+

Redactie