SCHAAL+ bootcamp voor NBD Biblion

schaalplus2017-0262

NIEUWSBERICHT – Op vrijdag 13 oktober organiseert SCHAAL+ een bootcamp bij een van haar opdrachtgevers: NBD Biblion. Zeven talenten gaan die dag op het kantoor in Zoetermeer in twee teams aan de slag met twee digital marketingcases en presenteren aan het eind van de dag hun resultaten. Op deze manier krijgen de talenten de kans om in een dag tijd aan twee uitdagende cases te werken en ontvangt NBD Biblion direct bruikbare adviezen en strategieën van jonge digitale marketing talenten.

Na een introductie en rondleiding door het gebouw van NBD Biblion gaan de twee groepen met elkaar de strijd aan door los van elkaar een pitch voor te bereiden. De talenten buigen zich over twee cases: het ontwikkelen van een online campagne om de naamsbekendheid van twee databases te vergroten en een contentplan om de websites van deze databases te voorzien van interessante en pakkende content. NBD Biblion kiest uiteraard aan het einde van de dag de welverdiende winnaar!

SCHAAL+ bootcamps

SCHAAL+ organiseert regelmatig bootcamps bij organisaties, omdat het een waardevolle manier is om talenten en organisaties met elkaar te verbinden en om van elkaar te leren. Het doel van de bootcamp is om in korte tijd een case voor de organisatie uit te werken en afsluitend te presenteren.

Over NBD Biblion

NBD Biblion levert verschillende producten en diensten aan bibliotheken of (school)mediatheek met het doel om hen te ontzorgen en bij te dragen aan een efficiënte en moderne bedrijfsvoering. Zo leveren zij uitleenklare boeken en media, bieden zij digitale informatie services en logistieke diensten en dragen zij bij aan het vereenvoudigen van het bibliotheekbeheer.