SCHAAL+ bootcamp voor NUON

SCHAAL-bootcamp

NIEUWS – Op vrijdag 3 november waren acht SCHAAL+’ers te gast op het hoofdkantoor van NUON in Amsterdam voor een bootcamp. De hele dag hebben de talenten gewerkt aan twee online marketingcases. Over de inhoud van de marketingcases mag nu nog niks verteld worden, maar we kunnen alvast verklappen dat het heel gaaf is!

Bootcamps van SCHAAL+

SCHAAL+ organiseert regelmatig bootcamps voor organisaties. Hierbij gaat een groep van ongeveer acht talenten aan de slag bij een organisatie en werkt daarbij aan een digital marketingcase, die aan het einde van de dag aan de organisatie wordt gepresenteerd. Voor organisaties is dit een mooie kans om advies te krijgen van talenten met een frisse blik, voor onze talenten is het een mooie kans om hun kennis in korte tijd toe te passen op een case. Wil je meer weten over onze bootcamps? Dan kun je er meer over lezen op schaalplus.nl.

Houd NUON in de gaten

Ben je nieuwsgierig geworden naar de online marketingcases? Houd dan NUON de komende tijd in de gaten, want zodra het kan vertellen zij meer over dit mooie initiatief!

SCHAAL+

Redactie