SCHAAL+ kiest Smartvoices als kennispartner in voice

Smart voices

NIEUWS – Per juni 2019 is Smartvoices de nieuwe kennispartner van SCHAAL+. Dit betekent dat Carla Verwijmeren en Karin Wekema vanaf heden de masterclasses verzorgen op het gebied van voice. Hiermee speelt SCHAAL+ in op de snelle groei van voicemarketing in Nederland, zodat de young professionals in het programma de juiste kennis over voice opdoen en deelnemende organisaties verder kunnen helpen.

SCHAAL+ en Carla werkten eerder al samen vanuit haar voormalige rol als senior marketing manager bij Centraal Beheer, waar meerdere young professionals van SCHAAL+ met haar hebben samengewerkt.

Rik de Boer, directeur SCHAAL+, over de samenwerking: “Voice gaat een belangrijke plaats innemen in conversaties met klanten en is daardoor een belangrijk thema als onderdeel van het SCHAAL+ Digital Marketing Programma. Door de samenwerking tussen Smartvoices en SCHAAL+ krijgen onze young professionals de kennis en ervaring om bij te dragen aan de ontwikkeling van voicemarketing. Een noodzakelijk onderwerp voor iedere innoverende marketingafdeling die de komende jaren voorop wil blijven lopen.”

Organisaties die zijn aangesloten als opdrachtgever van SCHAAL+ mogen kosteloos hun medewerkers laten deelnemen aan onze masterclasses. Wil jij meer leren over voice en werk je bij één van onze opdrachtgevers? Meld je dan aan voor onze masterclass door Smartvoices (mailto:victor.groothoff@schaalplus.nl)!

SCHAAL+