SCHAAL+ lanceert incompany marketing trainingen

SCHAAL+ incompany training 2

PERSBERICHT – Vanaf juli 2019 breidt SCHAAL+ zijn dienstverlening uit met incompany marketing trainingen voor (digital) marketing, communicatie en designteams. Ment Kuiper, incompany & innovatie manager, ontwikkelt deze trainingen op maat voor organisaties die de kennis van hun personeel op dit vlak willen onderhouden en verbreden. Deze dienst wordt gelanceerd vanwege de groeiende behoefte aan actuele vakkennis in organisaties.

De incompany marketing trainingen zijn geschikt voor individuen en voor teams vanaf twee personen en worden samengesteld aan de hand van de eisen van de opdrachtgever. Alle marketing-, communicatie- en design onderwerpen kunnen aan bod komen in de trainingen, zoals het ontwikkelen van persona’s, een contentstrategie of een social mediaplan. Ook bredere onderwerpen als een online strategie of een sessie over actuele trends zijn mogelijk. Afhankelijk van de wensen neemt de training één of meerdere dag(en) of dagdelen in beslag.

Ment Kuiper over de incompany marketing trainingen: “Opdrachtgevers waar onze young professionals werken geven regelmatig aan dat ze de actuele kennis die zij meebrengen ook graag bij de rest van het personeel willen bijbrengen. Om te voorzien in deze behoefte hebben we ons kennisprogramma voor young professionals uitgebreid naar incompany trainingen. Het voordeel is dat deze ook op maat kunnen worden gemaakt voor organisaties die (nog) geen opdrachtgever zijn van SCHAAL+.”

De voordelen van een incompany marketing training zijn onder andere:

  • met een team leer je meer dan wanneer een individu een opleiding volgt
  • je eigen case staat centraal tijdens de training
  • dat wat je leert breng je meteen in de praktijk
  • naast de training kun je ook extra input vragen tussen de sessies door


Marketing, communicatie & designtrainingen
De trainingen gericht op marketing en communicatie verzorgt Ment Kuiper en de (UX) design trainingen worden gegeven door Hans Kemp, programmamanager Digital Design. Voor specifiekere onderwerpen wordt daarnaast actief gebruikgemaakt van de SCHAAL+ kennispartners die de masterclasses verzorgen in het Digital Marketing en Communicatie en Digital Design programma voor young professionals.

Lees hier meer over mogelijkheden van SCHAAL+ incompany marketing training.