SCHAAL+ verwelkomt twee nieuwe collega’s

Claudia en teun

NIEUWS – Deze maand starten Claudia en Teun bij SCHAAL+. Vanwege de sterke groei zijn twee nieuwe functies ontstaan.  Claudia start als programma coördinator en richt zich op het opzetten en verbeteren van interne processen. De focus van Teun ligt op relatiebeheer en hij vervult de rol van accountmanager. Het werken met een jonge doelgroep die de ambitie heeft om het beste uit zichzelf te halen en de kleinschalige sfeer van een start-up, spreekt Claudia en Teun het meeste aan bij SCHAAL+.

Over Claudia

Claudia wordt enthousiast van het opzetten en faciliteren van opleidingen. Bij haar vorige werkgever, een intermediair in de financiële dienstverlening, organiseerde zij al opleidingen en trainingen over hypotheken en verzekeringen. Binnen SCHAAL+ focust Claudia zich op de roosters van de masterclasses in de talent programma’s en stelt ze contracten en samenwerkingsovereenkomsten op. Daarnaast is zij het aanspreekpunt voor talenten, kennispartners en businesspartners over de alledaagse gang van zaken. “Doordat het een nieuwe functie is binnen een kleine en persoonlijke omgeving, heb ik alle mogelijkheid om zelf mijn functie in te richten. Dat maakt het extra leuk.”

Over Teun

Teuns affiniteit met het online vakgebied en de ambitie om organisaties te helpen in hun digitale voorsprong zijn de motivatie om aan de slag te gaan bij SCHAAL+. Zijn ervaring in het vakgebied heeft hij opgedaan bij een digital agency dat gespecialiseerd is in het realiseren van slimme digitale oplossingen, zoals apps en websites. In zijn huidige rol als accountmanager houdt Teun zich bezig met het uitbreiden en onderhouden van het klantenbestand van SCHAAL+.

Wil je meer weten over Claudia of Teun? Dan kun je hen natuurlijk altijd een berichtje sturen via claudia.vanrijn@schaalplus.nl of teun.vantongeren@schaalplus.nl!