SCHAAL+ en spotONvision presenteren het Young Talent B2B Marketing Experiment

B2B Marketing Forum

De 10de editie van het B2B Marketing Forum wordt innovatiever dan ooit met het Young Talent B2B Marketing Experiment en de Young Talent B2B Marketing Award. Een initiatief van spotONvision en SCHAAL+.

Jonge marketingtalenten, geselecteerd door SCHAAL+, moeten in één dag tot de meest innovatieve oplossing voor een complex B2B-marketingvraagstuk komen: het Young Talent B2B Marketing Experiment. Geen oplossing is te gek zolang de uitkomst meetbaar bijdraagt aan de organisatiedoelstelling.

Op 19 maart tijdens het B2B Marketing Forum presenteren de SCHAAL+ talenten in teams hun plannen. Op basis van strakke pitches op de ‘main stage’ stemt het publiek op meest innovatieve oplossing voortkomend uit het Young Talent B2B Marketing Experiment. Zo wordt de allereerste winnaar van de Young Talent B2B Marketing Award bekend.

Ingrid Archer, mede-eigenaar spotONvision en Director Clients, Success & Strategy: ‘Ik ben ontzettend blij dat wij met het B2B Marketing Forum een podium kunnen bieden aan jong marketingtalent. Innovatie, technologie en de door technologie beschikbare data zijn game changers in B2B gebleken die nu samenkomen in het Young Talent B2B Marketing Experiment en de te winnen award.’

Ment Kuiper, Marketing Coach bij SCHAAL+ en jurylid van de award: ‘Nu al ben ik trots op de talenten, dat zij mee durven doen aan deze complexe uitdaging. Het toont niet alleen talent, maar ook lef om je marketingplan aan de Nederlandse B2B community te presenteren. En er kan natuurlijk maar één team de Young Talent B2B Marketing Award winnen…’

Voorafgaand aan het Forum wordt op vrijdag 1 maart de B2B-case bekend gemaakt. Diezelfde dag gaan 16 marketingtalenten in 4 teams aan de slag met het B2B-experiment. In de snelkookpan, zeg maar zo: keihard werken om tot het meest innovatieve én meetbare B2B-marketingplan te komen gericht op het winnen van de Young Talent B2B Marketing Award. Aan het eind van de dag maakt de jury bekend welke twee teams hun plan mogen pitchen op het B2B Marketing Forum en nog in de race zijn voor de award.

Wil jij je stem uitbrengen in de Young Talent B2B Marketing Award? Boek dan hier je ticket voor het B2B Marketing Forum en dan zien we jou op 19 maart!

Marit Berghout

Communicatie & PR manager