SCHAAL+ kiest OrangeValley als nieuwe kennispartner voor digital advertising

SCHAAL+ en OrangeValley digital advertising

PERSBERICHT | Woensdag 11 juli tekenen Rik de Boer, directeur van SCHAAL+, en Frank Overbeek, partner bij OrangeValley, een samenwerkingsovereenkomst. Met deze samenwerking kiest SCHAAL+ voor OrangeValley als dé kennispartner voor digital advertising. Dit betekent dat OrangeValley vanaf nu de masterclasses verzorgt voor de digital marketingtalenten van SCHAAL+ als onderdeel van het Digital Talent Programma dat zij volgen. Naast OrangeValley zijn ook Add2Favorites, mbstudio en Being A Designer toegetreden tot het netwerk van aangesloten kennispartners.

Met de uitbreiding van deze nieuwe kennispartners wordt de inhoud van zowel het Digital Marketing Programma als het Digital Design Programma kwalitatief uitgebreid. Door de continue ontwikkelingen in de vakgebieden digital marketing en digital design, waarin SCHAAL+ dienstverlening biedt aan organisaties, is het noodzakelijk om het kennisprogramma af te blijven stemmen op de actualiteit en behoefte in de markt.

Rik de Boer over de keuze voor OrangeValley: “In ons kennisprogramma werken we samen met specialisten, ieder in zijn eigen vakgebied. Op die manier bieden onze Talent Programma’s én de kwaliteit én de actualiteit waar organisaties zo’n behoefte aan hebben. De samenwerking met OrangeValley op het gebied van digital advertising sluit hier perfect bij aan.”

E-mailmarketing, service design methods & concept development
Voor het Digital Marketing Talent Programma werkt SCHAAL+ vanaf nu samen met Add to Favorites, die de masterclasses verzorgt voor e-mailmarketing. Mbstudio en Being A Designer zijn kennispartner voor het Digital Design Talent Programma: mbstudio richt zich op de masterclasses over service design methods en Being A Designer op de masterclasses over concept development.

Ons team Marit Berghout

Marit Berghout

Als Communicatie & PR manager zorg ik ervoor dat jij op de hoogte blijft van alles wat er binnen SCHAAL+ gebeurt. Wil je meer weten? Dan kun je me bereiken op marit.berghout@schaalplus.nl.