Start nieuwe UX Design Talent Development Programma

NIEUWS – Maak kennis met de allereerste user experience design talenten van SCHAAL+. Zeven talenten zijn op 15 januari 2018 begonnen met het gloednieuwe user experience design talent ontwikkelprogramma. De eerste twee weken hebben in het teken gestaan van een intensieve introductietraining en nadat deze succesvol is afgerond, zijn zij bij hun eerste opdrachtgever gestart.

De eerste week introductietraining bestond uit masterclasses gefocust op ‘design thinking’ vaardigheden zoals ‘agile werken’, prototyping en validatie en werd afgesloten met een succesvolle bootcamp rond een vraagstuk van a.s.r. In de tweede week waren de masterclasses gericht op verdieping van kennis rond informatie architectuur, patterns & platforms en visual design. Aan het einde van de introductietraining zijn de talenten gaan kennismaken met het team bij hun opdrachtgever en hebben zij met elkaar nog een spannende ‘escape challenge’ gedaan. Deze ‘escape challenge’ vormde de afsluiting van twee weken waarin hard is gewerkt aan de ontwikkeling van basiskennis en -vaardigheden binnen het user experience design vakgebied. Daarmee zijn onze talenten klaar om bij hun opdrachtgevers aan de slag te gaan en te gaan werken aan hun ontwikkeling als user experience designers.

Ben je benieuwd naar onze user experience design talenten? Wij stellen ze aan je voor (v.l.n.r):
Joep de Wildt
Jan Jongeneel
Alieke Maljaars
Kelly Ferwerda
Dylan Kors
Lizza Kempe
Martijn van de Zuidwind

Wil je op de hoogte blijven van alle ervaringen en ontwikkelingen van de nieuwe SCHAAL+’ers? Houd onze FacebookLinkedInen Twitter in de gaten. Binnenkort maken we namelijk bekend bij welke opdrachtgevers de talenten aan de slag gaan!

SCHAAL+

Redactie