User Experience Design Bootcamp voor A.S.R.

User Experience Design Bootcamp voor A.S.R.

NIEUWS – Een mooie start tijdens de introductie van het nieuwe UX Design Talent Development Programma van SCHAAL+: een bootcamp bij a.s.r. Afgelopen vrijdag waren de nieuwe UX Design talenten op bezoek bij het hoofdkantoor van a.s.r. in Utrecht. Tijdens de bootcamp werd gewerkt aan een ‘customer intimacy’ vraagstuk om de dienstverlening van a.s.r. voor een specifieke doelgroep te verbeteren.

Bootcamp bij A.S.R.

De dag begon met een kort exploratief onderzoek naar de specifieke doelgroep. Op basis van verschillende interviews met representanten van de doelgroep zijn verschillende nieuwe inzichten ontwikkeld, waaruit vervolgens twee vernieuwende oplossingen zijn bedacht en uitgewerkt tot prototypes. Aan het einde van de dag presenteerden de talenten hun oplossingen aan het management en stakeholders van a.s.r. met twee demo’s, waarin verschillende verfrissende inzichten en bruikbare adviezen naar voren kwamen.

User Experience Design Talent Development

De vraag naar jong digitaal talent dat beschikt over de juiste competenties en vaardigheden is groot binnen user experience design. SCHAAL+ is daarom begin dit jaar gestart met het gloednieuwe User Experience Design Talent Development Programma, waarbij jonge UX Design talenten ontwikkeld worden tot ontwerpers in de voorhoede van het vak.

SCHAAL+ Bootcamps

SCHAAL+ organiseert regelmatig bootcamps bij organisaties, omdat het een waardevolle manier is om talenten en organisaties met elkaar te verbinden. Tijdens deze bootcamps krijgen de talenten de kans om in één dag tijd aan uitdagende cases te werken en organisaties ontvangen direct bruikbare adviezen van jonge digitale talenten.

Wil je meer weten over het User Experience Design Talent Development Programma? Of heb je interesse om zo’n bootcamp in jouw organisatie te organiseren? Lees dan even hier verder!

SCHAAL+

Redactie