Marketing Masterclass Van Digitaal Versnellen naar Digitaal Excelleren

650x450_1

PODCAST | Meer dan ooit tevoren moeten marketeers op de hoogte zijn van het online speelveld. Welke online marketingtrends en ontwikkelingen zijn er? Wie niet meegaat in de online versnelling blijft achter. Hoe zorg je dat je meegaat in de digitale versnelling en die daarna ook omzet in digitaal excelleren? Marketeer en bedrijfskundige Ment Kuiper geeft sprekende voorbeelden en deelt interessante tips. 

podcast template

Tijdens de eerste aflevering van de Marketing Masterclass podcast deelt Ment voorbeelden met je van bedrijven die snel en doeltreffend inspelen op de digitale versnelling. Hoe zorgden zij ervoor dat ze niet op achter raakten, en nog belangrijker: wat kun jij hiervan leren om te zorgen dat jij ook blijft meegaan in de digitale versnelling?

Na het online versnellen zijn we eigenlijk alweer aangekomen bij een nieuwe, belangrijke fase: digitaal excelleren. Hoe zorg je ervoor dat de sprint in online oplossingen die we nu genomen hebben niet weer stilvalt maar doorzet richting een krachtige online aanwezigheid?

 

Ment is marketeer en schrijver van het Digital Insights trendrapport. Binnen SCHAAL+ is Ment programma en innovatiemanager. Ben jij enthousiast over deze podcast of wil je eens met Ment in gesprek over het uitbouwen van jouw (online) marketing? Neem dan contact met hem op!