Digital Communication Traineeship

 

Als digital young professional kom je 1,5 jaar in dienst bij SCHAAL+. In die periode ga je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag met een digital communication opdracht. Omdat jij graag wil blijven leren, verzorgen wij gedurende het hele traineeship masterclasses, bootcamps en intervisies, zodat jij je blijft ontwikkelen in je kennis, competenties en vaardigheden.

 

Wat jij krijgt

650x450_2

Werkervaring

 

Je bent in dienst bij SCHAAL+ en gaat via ons bij verschillende opdrachtgevers aan de slag met een digital communication opdracht. We kijken of de organisatie, het team en de opdracht bij jou passen. Je kunt bij ieder bedrijf in Nederland terechtkomen: van start-up tot corporate.
650x450_1

Begeleiding

 

Vanuit SCHAAL+ krijg je een persoonlijke coach als vast aanspreekpunt tijdens jouw hele traineeship en vanuit De Droomfabriek word je 1 op 1 begeleid in jouw persoonlijk leiderschap. We begeleiden je zowel vakinhoudelijk en als op persoonlijk vlak, zodat jij succesvol kunt zijn in je werk.
masterclasses

Masterclasses

 

Om de week volg je met jouw tribe een masterclass over digital communication. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. online PR, corporate communicatie, digitale reputatie- en issuemanagement. Ook ontwikkel je kennis over persona’s, journeys,  webanalytics en online mediaplanning.
650x450_4

Hecht netwerk

 

Je start met maximaal 12 andere digital young professionals in een kleinschalige tribe: je bent bij ons geen nummer, maar onderdeel van een hecht netwerk van huidige digital young professionals en alumni. Dit netwerk geeft je de mogelijkheid om te sparren met vakgenoten en inspiratie op te doen.

Waar kun je komen te werken?

Hoe word je een SCHAAL+’er?

1

Sollicitatiegames & gesprekken

Na jouw sollicitatie ontvang je een link naar online sollicitatiegames. Op basis van deze games en jouw motivatie bepalen we of jij wordt geselecteerd. Hierna volgen maximaal twee gesprekken.
2

Assessment

Als de gesprekken van beide kanten goed bevallen, word je uitgenodigd voor een assessment, waar een profiel wordt geschetst over jouw intelligentie, persoonlijkheid en leerdoelen.
3

Introductietraining

Bij een positief assessment mag je officieel aan de slag bij SCHAAL+. Je volgt samen met jouw tribe de introductietraining van ruim twee weken.
4

Start bij jouw opdrachtgever

Je gaat op gesprek bij een van onze opdrachtgevers om kennis te maken en te kijken of er een match is. Bij groen licht ben je klaar om te starten!

Waarom dit (n)iets voor jou is:

Jij bent een academicus of high potential met hbo diploma en wil graag fulltime werkervaring opdoen

Jij stelt de klant centraal en snapt dat communicatie hierbij cruciaal is

Jij durft te experimenteren en wordt enthousiast van nieuwe ontwikkelingen

Jij hebt al meer dan 2 jaar werkervaring in (corporate) communicatie, PR of reputatiemanagement

Jij wil jouw vakkennis blijven ontwikkelen, maar zit niet te wachten op ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden

Jij wil puur werkervaring opdoen, inhoudelijk hoef jij niks meer te leren.

SCHAALPLUS-03288
Naast het opdoen van de vakinhoudelijke kennis, is het persoonlijk ontwikkelingstraject ook een belangrijk deel van dit traineeship. Deze combinatie spreekt mij erg aan en dus was mijn keuze voor SCHAAL+ snel gemaakt. - Kelly Reimert

Meld je aan voor het digital communication traineeship

Leuk dat je interesse hebt in het digital communication traineeship. De selectieavond is jammer genoeg afgelast wegens het coronavirus maar je kan je nog steeds aanmelden voor de nieuwe tribe van het traineeship. Dus laat snel je motivatie en LinkedIn achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Is dit iets voor jou? Meld je hieronder aan. Je komt terecht op de vacaturetekst bij SchaalX waar je kunt solliciteren. SchaalX is onze moederorganisatie.

Eliza Abraham

Vragen over het Digital Communication Traineeship? Neem dan contact op met Eliza.

SCHAAL+ BV

Pythagoraslaan 101

3584 BB Utrecht

(030) 263 14 14