Digital Design Programma

Als digital designer sla je de brug tussen technologie en mensen. In dit programma ontwikkel je de kennis en vaardigheden waarmee je dit in praktijk kunt brengen. Het Digital Design Programma bestaat uit drie belangrijke thema’s: UX research, UX design en Project skills. Ben jij er klaar voor? Lees dan snel verder!

Drie thema’s

‘UX research’ staat in het teken van praktische onderzoeksmethoden om meer te leren over gebruikers. Bij ‘UX design’ ga je dieper in op het creëren van oplossingen en het vormgeven daarvan. Bij ‘Project skills’ leer je hoe je jouw rol als user experience designer het beste kunt uitvoeren in de context van Agile/Lean projectmethodes.

Persoonlijke coaching

Je wordt door jouw persoonlijke SCHAAL+ coach begeleid bij de invulling van jouw rol als digital designer bij de opdrachtgever. Deze coach is zelf een ervaren digital designer en biedt jou de handvatten om je skills verder te ontwikkelen door ‘training on the job’. Ook zorgt jouw coach voor een goede landing bij jouw opdrachtgevers.

Actuele kennis

We vinden het belangrijk dat je beschikt over actuele kennis. Het vakgebied digital design is continu in beweging en dit betekent dat je voortdurend te maken krijgt met nieuwe technologieën en veranderende business modellen. Tijdens de masterclasses en bootcamps spelen we daarom in op de meest actuele ontwikkelingen.

Je bent geschikt voor het Digital Design Programma als je:

  • Technologie leuk vindt en echt enthousiast wordt van mensen.

 

  • Een afgeronde (UX) design opleiding hebt (hbo/wo).

 

  • Je verder wilt ontwikkelen tot digital design professional.

 

  • Maximaal 3 jaar werkervaring hebt als digital designer.
digital design programma