Digital Design Traineeship

 

Als young professional kom je 1 jaar in dienst bij SCHAAL+. In die periode ga je bij een opdrachtgever aan de slag met een of meerdere digital designopdrachten. We begrijpen dat jij graag wil blijven leren en daarom verzorgen wij gedurende het hele traineeship wekelijkse masterclasses, bootcamps en intervisies zodat jij je blijft ontwikkelen in je kennis, competenties en vaardigheden.

 

Als digital designer sla je de brug tussen technologie en mensen. In dit traineeship leer jij de juiste mix van interactie, content en design: alles voor de ultieme gebruikerservaring. Het traineeship bestaat uit drie belangrijke thema’s: UX research, UX design en Project skills.

 

Het traineeship

Digitaldesign3_650x400

Thema’s

 

‘UX research’ staat in het teken van praktische onderzoeksmethoden om meer te leren over gebruikers. Bij ‘UX design’ ga je dieper in op het creëren en vormgeven van oplossingen. Bij ‘Project skills’ leer je hoe je jouw rol als user experience designer het beste kunt uitvoeren in de context van Agile/Lean projectmethodes.

Digitaldesign_650x400

Masterclasses

 

Iedere week volg je samen met de young professionals uit jouw tribe een masterclass, werk je aan een bootcamp of krijg je intervisie. Dit gebeurt op kantoor bij SCHAAL+ of op locatie bij één van de opdrachtgevers. Deze dagen staan in het teken van jouw ontwikkeling in kennis, competenties en vaardigheden.

Digitaldesign2_650x400

Persoonlijke begeleiding

 

Je wordt door jouw SCHAAL+ coach begeleid bij de invulling van je rol als digital designer bij de opdrachtgever. Deze coach is zelf een ervaren digital designer en biedt jou de handvatten om je skills verder te ontwikkelen door ‘training on the job’. Ook zorgt jouw coach voor een goede landing bij jouw opdrachtgevers.

Hoe word je een SCHAAL+’er?

1

Kennismaking

In twee gesprekken maak je kennis met SCHAAL+. We kijken of er een match is, horen graag wat jouw verwachtingen zijn en vertellen meer over het traineeship.
2

Assessment

Als de kennismaking van beide kanten goed bevalt, word je uitgenodigd voor een assessment, waar een profiel wordt geschetst over jouw intelligentie, persoonlijkheid en leerdoelen.
3

Introductietraining

Als je het assessment haalt, mag je officieel aan de slag bij SCHAAL+. Je volgt samen met jouw tribe de introductietraining van twee weken.
4

Start bij jouw opdrachtgever

Je gaat op gesprek bij een van onze opdrachtgevers om kennis te maken en te kijken of er een match is. Bij groen licht ben je klaar om te starten!

Waar jij kan komen te werken?

Waarom dit (n)iets voor jou is:

Jij hebt een hbo / wo achtergrond en 1 tot 3 jaar werkervaring op het gebied van UX / UI Design

Jij vindt visueel maken van customer journeys en klantbehoeftes het leukste wat er is

Jij bent leergierig en wekelijkse masterclasses zijn voor jou eigenlijk nog te weinig

We hoeven jou niks meer te leren over het vak, maar je wil gewoon werkervaring opdoen

Jij wil jouw vakkennis blijven ontwikkelen, maar zit niet te wachten op ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden

Jij werkt het liefst solo in plaats van in multidisciplinaire teams

Annemee_200x200
Het digital design traineeship van SCHAAL+ is de perfecte kans. De masterclasses en persoonlijke coaching geven mij de mogelijkheid om mijn vaardigheden en skills omtrent UX research en design naar een hoger niveau te tillen en in de praktijk toe te passen bij mijn opdrachtgever a.s.r. - Annemee Holtslag

Solliciteer!

Yes, leuk dat je bij ons aan de slag wil! De nieuwe tribe is net van start, maar je kunt wel een open sollicitatie achterlaten.

Hans Kemp

Vragen over het Digital Design Traineeship? Neem dan contact op met Hans.

SCHAAL+ BV

Pythagoraslaan 101

3584 BB Utrecht

(030) 263 14 14