Digital Design in jouw organisatie

UX Design slaat de brug tussen mens en technologie.

Digital design is vandaag de dag een onmisbaar component voor bijna iedere bedrijfsstrategie. Zo kan goed UX design bepalend zijn voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen, het verhogen van klanttevredenheid en het besparen van kosten. Of je nou wil starten met digital design binnen jouw organisatie, of investeren in de kennis van je bestaande digital design team, wij kunnen je helpen. In samenwerking met Keen Design helpen wij jou op weg naar een optimale inzet van digital design.

Instroom van digital design professionals in jouw organisatie

De young professionals die deelnemen aan ons unieke Digital Design Advanced programma worden in één jaar verrijkt met de meest actuele kennis. Tijdens het dit jaar brengen ze de kennis uit de masterclasses bij jouw organisatie in praktijk, daarna blijven ze bij je werken om door te bouwen aan digital design in jouw organisatie.

UX Development voor organisaties

Naast de instroom van young design professionals dragen wij in samenwerking met Keen Design bij aan de ontwikkeling van UX Design voor organisaties, professionals en teams. Ben je benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van UX Design, ontdek dan met behulp van de UX Maturity Review waar verbeterkansen liggen. Met het UX Professionals programma verbreden digital designers hun kennis en designers die in de rol van UX-Lead fungeren kunnen we ondersteunen met het UX Leads programma.

Liever advies op maat?

We denken graag met je mee over de juiste stap voor jouw organisatie. Als je je gegevens achterlaat nemen we contact met je op!

Houd mij maandelijks per e-mail op de hoogte van het UX Design programma

Kan ik je ergens mee helpen?