Digital Marketing Traineeship

 

Als digital young professional kom je 1,5 jaar in dienst bij SCHAAL+. In die periode ga je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag met een digital marketing opdracht. Omdat jij graag wil blijven leren, verzorgen wij gedurende het hele traineeship masterclasses, bootcamps en intervisies, zodat jij je blijft ontwikkelen in je kennis, competenties en vaardigheden.

 

Wat jij krijgt

Digital Marketing 3

Werkervaring

 

Je bent in dienst bij SCHAAL+ en gaat tijdens je traineeship bij verschillende opdrachtgevers aan de slag met een opdracht in digital marketing. We kijken of de organisatie, het team en de opdracht bij jou passen. Je kunt bij ieder bedrijf in Nederland terechtkomen: van start-up tot corporate.
Begeleiding

Begeleiding

 

Vanuit SCHAAL+ krijg je een persoonlijke coach als vast aanspreekpunt tijdens jouw hele traineeship en vanuit De Droomfabriek word je 1 op 1 begeleid in jouw persoonlijk leiderschap. We begeleiden je vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak, zodat jij succesvol kunt zijn in je werk.
SCHAALPLUS-3640-(klein)

Masterclasses

 

Om de week krijg je een masterclass over digital marketingonderwerpen als mobile marketing, SEO, SEA, analytics, conversie optimalisatie, voice search, webanalyse en influencer marketing. Je ontwikkelt jezelf als T-shaped digital marketeer en ontdekt of je een generalist of juist een specialist bent.
Digital Marketing 2

Hecht netwerk

 

Je start met maximaal 12 andere digital young professionals in een kleinschalige tribe: je bent bij ons geen nummer, maar onderdeel van een hecht netwerk van huidige digital young professionals en alumni. Dit netwerk geeft je de mogelijkheid om te sparren met vakgenoten en inspiratie op te doen.

Waar kun je komen te werken?

Hoe word je een SCHAAL+’er?

1

Sollicitatiegames & gesprekken

Na jouw sollicitatie ontvang je een link naar online sollicitatiegames. Op basis van deze games en jouw motivatie bepalen we of jij wordt geselecteerd. Hierna volgen maximaal twee gesprekken.
2

Assessment

Als de gesprekken van beide kanten goed bevallen, word je uitgenodigd voor een assessment, waar een profiel wordt geschetst over jouw intelligentie, persoonlijkheid en leerdoelen.
3

Introductietraining

Bij een positief assessment mag je officieel aan de slag bij SCHAAL+. Je volgt samen met jouw tribe de introductietraining van ruim twee weken.
4

Start bij jouw opdrachtgever

Je gaat op gesprek bij een van onze opdrachtgevers om kennis te maken en te kijken of er een match is. Bij groen licht ben je klaar om te starten!

Waarom dit (n)iets voor jou is:

Jij bent een academicus of high potential met hbo diploma en wil graag fulltime werkervaring op doen

Jij stelt de klant centraal en snapt dat data en online marketing hierin cruciaal zijn

Jij durft te experimenteren en wordt enthousiast van nieuwe ontwikkelingen

Jij hebt al meer dan 2 jaar werkervaring als digital marketeer of een specialisatie hierin

Jij wil jouw vakkennis blijven ontwikkelen, maar zit niet te wachten op ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden

Jij wil puur werkervaring opdoen, inhoudelijk hoef jij niks meer te leren.

Lisa_200x200
De uitdagende opdrachten en de masterclasses zorgen ervoor dat ik mijn competenties snel kan ontwikkelen en dat ik op persoonlijk vlak kan groeien. Je start het traineeship niet alleen, maar met een groep enthousiaste young professionals. Hierdoor kun je altijd sparren met je groepsgenoten en zijn de masterclasses heel gezellig! - Lisa de Jong

Meld je aan voor het digital marketing traineeship

Leuk dat je interesse hebt in het digital marketing traineeship. De selectieavond is jammer genoeg afgelast wegens het coronavirus maar je kan je nog steeds aanmelden voor de nieuwe tribe van het traineeship. Dus laat snel je motivatie en LinkedIn achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Is dit iets voor jou? Meld je hieronder aan. Je komt terecht op de vacaturetekst bij SchaalX waar je kunt solliciteren. SchaalX is onze moederorganisatie.

Eliza Abraham

Vragen over het Digital Marketing Traineeship? Neem dan contact op met Eliza.

SCHAAL+ BV

Pythagoraslaan 101

3584 BB Utrecht

(030) 263 14 14