Digital Traineeship

Met het Digital Traineeship van SCHAAL+ ontwikkel jij je in 1,5 jaar tot een T-shaped digital professional met de juiste kennis, competenties en vaardigheden die nodig zijn in ons vak. Na een uitgebreide introductietraining ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers die passen bij jouw achtergrond en wensen.

 

Je draait volledig mee in het team bij jouw opdrachtgever. Daarnaast word je samen met de andere talenten bij SCHAAL+ getraind tijdens masterclasses gegeven door gerenommeerde (online) bureaus, krijg je intervisies en pas je direct je opgedane kennis toe tijdens bootcamps & pressure cookers voor opdrachtgevers.

 

Bovendien krijg je een persoonlijke coach die altijd bereikbaar is om jou te ondersteunen in je ontwikkeling als digital talent. Want we vinden het belangrijk dat jij jouw passie vindt als professional in de digitale wereld.

Hoe word je digital talent?

Kennismaking

In twee gesprekken maak je kennis met SCHAAL+, onder andere met de coach van het traineeship. We kijken of er een match is, horen graag wat jouw verwachtingen zijn en vertellen meer over het traineeship.

Assessment

Als we in jou een SCHAAL+ talent zien, word je uitgenodigd om een assessment te doen bij Orga. Daar wordt een profiel van jou geschetst over jouw intelligentie, jouw persoonlijkheid en eventuele leerdoelen waarmee jij binnen SCHAAL+ aan de slag kan gaan.

Introductietraining

Als je het assessment haalt, mag je officieel aan de slag bij SCHAAL+. Je volgt samen met maximaal 10 andere talenten de introductietraining van twee weken, waarin je een stevige basis legt om aan de slag te gaan bij jouw eerste opdrachtgever.

Start bij jouw opdrachtgever

Ready to go! Je gaat op gesprek bij een van onze opdrachtgevers om te kijken of er een match is, zodat je na de introductietraining aan de slag gaat bij een opdrachtgever die goed past bij jouw wensen en kwaliteiten.

Masterclasses, intervisie & bootcamps

Iedere twee weken kom je samen met de andere talenten een dag terug bij SCHAAL+ voor masterclasses of intervisie. Ook kan het voorkomen dat je op deze dag samen met de andere talenten bij een opdrachtgever aan de slag gaat in een bootcamp, zodat jij je opgedane kennis direct in praktijk kan toepassen.

Het programma digital marketing design schaalplus

Nieuwe opdrachtgever

In 1,5 jaar tijd werk je voor 2 á 3 opdrachtgevers. Dit betekent dat je na een aantal maanden van opdrachtgever én opdracht zal wisselen. Als de opdrachtgever erg tevreden is over jouw inzet, kan het zomaar eens gebeuren dat je na jouw SCHAAL+ periode een aanbod krijgt om bij die opdrachtgever in dienst te treden.

Voor welk traineeship kies jij?

Het programma digital marketing schaalplus

Digital Marketing

Als digital marketeer ontwikkel je jouw kennis over SEO, SEA, webanalyse, social media, contentmarketing, contentcreatie, CRO, social mediastrategie, project- en campagnemanagement. Daarnaast leer je om te gaan met de complexiteit van digitalisering binnen organisaties.

Het programma digital design schaalplus

Digital Design

Als digital designer sla je de brug tussen technologie en mensen: je ontwikkelt de kennis en vaardigheden die in de praktijk nodig zijn, zodat jij volledig kunt bijdragen in organisaties. In dit traineeship staan drie thema’s centraal: UX research, UX design en Project skills.