Incompany Marketing Training

 

Als organisatie wil je vooruit: successen boeken, verbeteren en versnellen en de nieuwe ontwikkelingen in het marketing-, design- en communicatievakgebied direct en effectief inzetten. Mensen als team ontwikkelen in plaats van individueel opleiden. Met eigen cases uit de praktijk die gelijk bijdragen aan resultaat.

 

De oplossing is een Incompany Marketing Training op maat vanuit SCHAAL+ volledig gericht op de praktijk. We ontwikkelen samen een aanpak waarbij je direct met het gehele team stappen maakt. Hierbij worden eigen dilemma’s en vraagstukken als onderdeel van de training besproken en staat implementatie en het realiseren van resultaat centraal. Zo snijdt het mes aan twee kanten: de kennis van het hele team verbetert en door het gezamenlijk volgen van de training maak je in teamverband concreet meetbare stappen.

 

Of heb je juist behoefte aan individuele coaching, waarbij persoonlijke aandacht en ontwikkeling centraal staan? Ook hierin kunnen we jouw collega’s begeleiden.

 

De voordelen voor jou

Je krijgt meer succes met (digital) marketing, communicatie en UX Design.

De kennis ligt bij al je collega’s, onderling afstemmen gaat gemakkelijker.

Jouw collega’s zijn weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De resultaten uit de incompany marketing training zijn direct in de praktijk toepasbaar.

Je eigen cases en vraagstukken staan centraal tijdens de incompany training.

Je zit met jouw team op één lijn. Met jouw hele team maak je dan stappen vooruit.

Voorbeelden van incompany trainingen

Online strategie

Social media plan

Contentstrategie

Value proposition

Nieuwe business- en verdienmodellen

Mobile marketing

Email marketing

Persona’s

Marketingplan op 1 A4

Trends & ontwikkelingen in marketing en communicatie

Customer journeys

UX design maturity analyse

UX design trainingen

UX design on-the-job-coaching

UX design competentieprofilering

Hoe wij werken

1

Inventariseren van jouw wensen

Nadat je een aanvraag hebt gedaan nemen wij contact met je op. Liefst even met een kop koffie om gezamenlijk te kijken naar de wensen die je hebt.
2

Eerste concept en finetunen

Op basis van ons gesprek maken we een voorstel voor je. Natuurlijk geven we ook aan wat de kosten zijn. Wanneer je het eerste concept hebt ontvangen, gaan we het programma samen finetunen, aanscherpen en optimaal invullen.
3

Kick-off

Dan gaan we samen van start: of het nu een training is van één dagdeel of een langere training, jouw mensen hebben een intake gehad en we weten wat de verwachtingen zijn. We gaan er wat moois van maken!
4

Terugkoppeling

We vragen voortdurend aan de deelnemers en aan jou of we op de goede weg zijn. Bijsturen in de training kan dan een gevolg zijn. We willen namelijk dat jouw doelen voor deze training worden behaald.

Deze opdrachtgevers gingen je voor

Ervaring van opdrachtgever

casloef_200x200
Wat een ontzettend leuke en leerzame dag hebben wij tijdens de incompany training gehad. Ik heb er erg veel aan gehad, ben goed aan het denken gezet en heb ook al wat stappen genomen. Ment was zeer betrokken en een enthousiaste docent. Hij wist het onderwerp met veel praktijkvoorbeelden zeer interessant en begrijpbaar te maken. - Cas van der Loeff

Vragen?

Geῑnteresseerd of nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem voor informatie over het incompany programma van SCHAAL+ contact op met Ment Kuiper of laat hieronder je gegevens achter.

Ment Kuiper

Vragen over incompany trainingen van SCHAAL+? Neem dan contact op met Ment.

SCHAAL+ BV

Pythagoraslaan 101

3584 BB Utrecht

(030) 263 14 14