Incompany Programma SCHAAL+

 

Kennisdeling staat niet alleen intern centraal in onze talent programma’s. We delen onze kennis en ervaring ook graag op de werkvloer. Dit doen we door onze opdrachtgevers toegang te geven tot het bestaande programma aan masterclasses, door het organiseren van kennistafels en door het organiseren van bootcamps. Aanvullend bieden we incompany trainingen waarbij organisaties eigen medewerkers kunnen trainen op het gebied van de nieuwste digitale marketing- en communicatie ontwikkelingen. Dit programma wordt in nauw overleg met de klant op maat samengesteld.

De voordelen voor jou

SCHAALPLUS-3692

Programma op maat

Op basis van intakes, persoonlijke wensen en jouw praktijkcase stellen we vast welke vragen jouw team heeft. Hiermee stellen wij een programma op maat samen.

SCHAALPLUS-3675

Persoonlijke aandacht

Elke deelnemer krijgt persoonlijke aandacht, doordat we niet alleen ingaan op teamdoelstellingen, maar ook individuele kennis bijspijkeren. Zo zorgen we voor optimale kennisoverdracht.

SCHAALPLUS-3689

Inzage in de voortgang

Zo blijf jij op de hoogte hoe jouw team ervoor staat en geven we samen invulling aan de behoefte aan nieuwe inzichten: kennis die gelijk wordt toegepast in de praktijk.

Wat wij bieden

Het programma maken we samen met jou op maat. De voor jou relevante onderwerpen zoals growth hacking, VR, AI, cross media strategie,

mobile marketing, persuasive marketing, (web)teksten schrijven, social media en alle andere onderwerpen rondom (digitale) marketing en communicatie

kunnen onderdeel uitmaken van het uiteindelijke programma dat we samenstellen. Een greep uit de sessies die wij kunnen verzorgen:

Digital Marketing in vogelvlucht

We spelen in een dag in op de meest belangrijke digital marketing aspecten en geven inspiratie over de trends en ontwikkelingen.

(Online) Marketing of (Online) Communicatiestrategie

Vaak een programma van drie tot vijf dagdelen waarin de belangrijkste aspecten worden besproken uit de marketing- of communicatie-ontwikkelingen.

Businessmodellen en verdienmodellen

In een dagdeel of een dag sparren we met een team over nieuwe en andere verdien- en businessmodellen.

 

Agile Marketing of Agile Transitie

Een dagdeel tot twee dagen werken aan het ontwikkelen van een agile strategie.

Waarom SCHAAL+

 

Sinds 2016 heeft SCHAAL+ een digital marketing programma en digital design programma ontwikkeld gericht op het ontwikkelen van jong digitaal talent. Dit digital traineeship wordt door Thuiswinkel.org als Excellent betiteld vanwege de inhoud van het programma en de uitstekende aansluiting bij de actualiteit van de markt. We werken hierbij nauw samen met gerenommeerde kennispartners die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Neem contact op

Geῑnteresseerd of nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem voor informatie over het incompany programma van SCHAAL+ contact op met Ment Kuiper of laat hieronder je gegevens achter. Ment neemt dan vrijblijvend contact met je op en bespreekt onze werkwijze vanaf samenstellen programma tot en met de gezamenlijke terugkoppeling en evaluatie.

Ment Kuiper

Vragen? Neem dan contact op met Ment: 06 290 650 98.

SCHAAL+ BV

Pythagoraslaan 101

3584 BB Utrecht

(030) 263 14 14

Digital Marketing Traineeship

Vincent Roders

Email: vincent.roders@schaalplus.nl

Telefoon: +31 6 3450 1862

Digital Design Traineeship

Hans Kemp

Email: hans.kemp@schaalplus.nl

Telefoon: +31 6 1548 8335