Talent-Duuk-900x450

Duuk Prins

Tennis | Squash | Boarden | Mountainbiken | Moderne kunst | Festivals | Muziek | Tech

Gazelle

juni 2019 – heden

Wie ben ik?

Het zat er altijd al in. Daar waar mijn klasgenoten op de basisschool dachten aan brandweerman of piloot, wilde ik uitvinder worden. Twee decennia later heb ik mijn opleiding Communicatie en Media Design afgerond en sta ik in de startblokken om digitale producten uit te vinden en bestaande producten te optimaliseren. Een voorbeeld van een van mijn meest recente uitvindingen is Tweakr: een Selective Noise Cancelling app. Tijdens mijn afstudeerstage bij Digitas heb ik het concept en een prototype van deze app ontwikkeld om het auditief ongemak voor patiënten op de Intensive Care te verminderen. In de rest van mijn loopbaan als Digital/UX Designer wil ik dit inlevingsvermogen en deze inventiviteit gebruiken bij de optimalisatie van de producten van toekomstige werkgevers. Mijn doel is dan ook om de (digitale) wereld iets comfortabeler, eenvoudiger en mooier te maken voor de gebruikers.

 

Het programma van SCHAAL+ is voor mij de perfecte opstap om met het hierboven genoemde te starten en uiteindelijk te kunnen realiseren. Het is een mooie kans om mijzelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen binnen het programma en één van de opdrachtgevers van SCHAAL+.

 

Ben je benieuwd waar ik mij mee bezighoud bij mijn opdrachtgever of met welke innovaties ik mij bezighoud binnen het Digital Design Traineeship van SCHAAL+? Stuur dan een mailtje naar duuk.prins@schaalplusser.nl.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Design Talent Annemee Holtslag
Digital Design Talent Ruud Brinkhuis
Digital Design Talent Stijn
Digital Design Talent Akke van der Kamp
Digital Design Talent Britta Havik
Rogelio Nedd