Jesse-slabbekoorn-digital-designer-oxxio

Jesse Slabbekoorn

Gitarist | Abstracte kunst | Pannenkoeken | Enthousiast | Maker

Oxxio

april 2020 – heden

Wie ben ik?

Creativiteit is de rode draad in mijn leven. Als kleine jongen was ik altijd in de weer met Lego, tekeningen en andere creatieve projecten. Als tiener richtte ik mij meer op gitaar spelen, kunst, film en fotografie. Toen het studiekeuzemoment aankwam, wist ik in ieder geval dat ik een creatieve studie wilde gaan doen. Toen heb ik gekozen voor de studie Communicatie & Multimedia Design aan Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik geleerd om mijn creativiteit niet alleen voor mijzelf maar juist voor anderen in te zetten.

 

Na mijn studie heb ik een half jaar als Online Marketeer/Visual Designer gewerkt bij een trainingsinstituut in Delft. Daarna heb ik een jaar bij een detacheringsbedrijf gewerkt waar ik een Front-end Bootcamp heb gevolgd en meer ervaring als UX Designer heb opgedaan.

 

Ik wilde nog meer leren over mijn vakgebied en het toepassen daarvan. In die zoektocht kwam ik bij SCHAAL+ terecht. Hier krijg ik de mogelijkheid om naast werkervaring op te doen, meer te leren over UX Design en tegelijkertijd aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken.

De klant waar ik nu werk is de energieleverancier Oxxio. Hier hoop ik meer te leren over het toepassen van user research, om een betere gebruikerservaring neer te kunnen zetten.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Design Talent Duuk Prins
Digital Design Talent Annemee Holtslag
Digital Design Talent Ruud Brinkhuis
Digital Design Talent Stijn
Rogelio Nedd
Digital Design Talent Britta Havik