Talent-Rogelio-900x450

Rogelio Nedd

Muziek | Films | Natuurwandelingen | (Natuur)Fotografie | Gamen | Lachen | Zon (vit. D) | Maan (mooi)!

ANWB

mei 2019 – heden

Wie ben ik?

De nieuwsgierige interaction designer die met zwoele R&B / soul muziek in de oren nadenkt over de manier waarop (digitale) producten en processen gebruiksvriendelijker gemaakt kunnen worden. Afkomstig uit Amsterdam, gestudeerd aan de Haagse Hogeschool, afgestudeerd bij Synerg-e en nu deelnemer aan het Digital Design (UX) traineeship van SCHAAL+.

 

Na mijn studie Communicatie Multimedia & Design ben ik bij de organisatie waar ik was afgestudeerd blijven hangen. Na veelal zelfstandig te hebben gewerkt, had ik behoefte naar input en inzichten van andere designers. Dit was voor mij de aanleiding om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Het programma van SCHAAL+ sloot sterk aan op mijn wensen.

 

Mijn keus is op SCHAAL+ gevallen, omdat de combinatie van masterclasses en bootcamps, naast het werken bij een externe organisatie mij erg aansprak. Daarnaast voelde ik mij vanaf het kennismakingsgesprek erg op mijn gemak; er heerst een fijne en positieve sfeer bij SCHAAL+.

 

Ik verwacht met dit traineeship zowel persoonlijk als zakelijk mooie stappen te maken. Mijn specialisatie binnen het design vakgebied ligt vooral bij interaction design. De komende periode ga ik mijn skills verder aanscherpen en verbreden bij mijn nieuwe werkgever. Het traineeship van SCHAAL+ zal naar mijn mening de nodige ondersteuning en expertise bieden zodat ik mezelf kan ontwikkelen tot een T-shaped designer.

Wil je meer weten over mij of waar ik momenteel mee bezig ben kun je een mail sturen naar rogelio.nedd@schaalplusser.nl

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Design Talent Akke van der Kamp
Digital Design Talent Duuk Prins
Digital Design Talent Annemee Holtslag
Digital Design Talent Ruud Brinkhuis
Digital Design Talent Stijn
Digital Design Talent Britta Havik