Talent-Stijn-900x450

Stijn Schiphorst

LP’s | Voetbal | Hardlopen | Fotografie | Musea | Speciaalbier | Vintage design meubels

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Stijn! Geboren en getogen in Gouda en sinds mijn Communicatie & Multimedia Design studie woonachtig in Rotterdam. Voordat ik bij SCHAAL+ terecht kwam, was ik werkzaam als designer bij MobPro: een marketingbureau in Amsterdam. Hier hield ik mij bezig met het grafisch uitwerken van uiteenlopende marketingcampagnes. In deze rol miste ik het gebruiksvriendelijk ontwerpen van de interactie tussen de gebruiker en het product. Iets wat ik tijdens mijn opleiding wel heb gehad. Om mijn carrière weer richting de kant van user experience designer te sturen, heb ik gekozen voor SCHAAL+. Hier krijg ik de kans om in de praktijk en aan de hand van masterclasses alles te leren over het user experience design vakgebied. Daarnaast wordt er ook de nodige aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling als werknemer, iets wat ik ook erg waardevol vind.

 

Wanneer ik niet in de trein zit of aan het werk ben, vind ik het leuk om op zoek te gaan naar oude LP’s om mijn collectie aan te vullen en muziek te ontdekking waar ik, via bijvoorbeeld Spotify, niet op zou komen. Om fit te blijven doe ik aan hardlopen en speel ik op zondag in een vriendenteam bij GC&FC Olympia in Gouda. In het weekend maak ik regelmatig gebruik van mijn museumkaart en dan ben ik te vinden op uiteenlopende (foto)tentoonstellingen.

 

Wanneer je vragen hebt of gewoon een keer een kop koffie wilt drinken dan kan je mij een mailtje sturen op; stijn.schiphorst@schaalplusser.nl!

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Design Talent Yorick
Digital Design Talent Britta
Digital Design Talent Duuk
Digital Design Talent Annemee