Talent-Yorick-900x450

Yorick van der Wegen

Leergierig | Muziek maken | Festivals | Films | Hardlopen

Wie ben ik?

Tijdens mijn bachelor Communication and Multimedia Design heb ik vooral de praktische kant van design geleerd. In het begin betrof dit vooral een brede vorm van opleiden. Later in mijn studie heb ik mij gericht op UX design. Na mijn bachelor ben ik een Masteropleiding Cognitive Science & Artificial Intelligence gaan doen. Vooral het cognitieve aspect en de manier van research doen, vond ik erg interessant. Mijn thesis heb ik dan ook geschreven over stem illusies in virtual reality.

Wat SCHAAL+ zo interessant voor mij maakt, is deze combinatie tussen de praktische en de research kant. Bovendien vind ik dat je altijd door moet blijven leren en dat kan ik doen via de wekelijkse masterclasses en bootcamps. Het is tevens fijn dat jouw persoonlijke coach je gedurende het traject blijft ondersteunen en je helpt bij je persoonlijke ontwikkeling. Ik wil via SCHAAL+ vooral een betekenisvolle bijdrage leveren aan de ervaring van de gebruiker en dat onder andere te bewerkstelligen via user tests.

 

Wil je meer over mij weten? Of ben je benieuwd naar de voortgang bij mijn opdrachtgever? Stuur dan een mailtje naar yorick.vanderwegen@schaalplusser.nl!

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Design Talent Britta
Digital Design Talent Duuk
Digital Design Talent Annemee
Digital Design Talent Ruud