Angela Spruit Digital Marketing Professional

Angela Spruit

Creatief | Nieuwsgierig en meedenkend | Autonoom | Motivator | Humor en Plezier | Aanpassingsvermogen | Verantwoordelijk | “Roeien met de riemen die je hebt”

SCHAAL+

maart 2020 – heden

 

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Angela. Graag wil ik je vertellen over mijn grootste passie. Ik heb namelijk geluk, want het zit overal! Je komt het tegen op de fiets naar werk, tijdens het boodschappen doen, bij een wandeling door een park, noem maar op. Mijn passie is namelijk creativiteit. En creativiteit zit ook in mij. Ik teken, schilder, geniet van muziek en bedenk de meest uiteenlopende creatieve oplossingen voor huis-, tuin-, en keukenproblematiek. Ook in mijn werk benut ik deze passie graag. Geef mij een box en ik brainstorm eruit. Of laat mij “roeien met de riemen die we hebben” met creatief oplossingsgericht denken. Ik geloof dat creativiteit onmisbaar is in iedere organisatie en neem het dus altijd met mij mee!

 

Naast creativiteit durf ik hier ook mijn analytische kant te belichten. Tijdens mijn middelbareschooltijd werden de eerste ‘exacte’ trekjes bij mij blootgelecht. Na school werkte ik gepassioneerd aan wiskundige formules en level 5 sudoku’s. Dit bloeide later uit tot een interesse in de wereld van IT. Ik leerde in mijn vrije tijd de basis van websites maken en benutte steeds mijn creativiteit om oplossingen te bedenken wanneer ik ergens niet uitkwam. Met mijn oog voor detail wist ik slordigheidsfoutjes te voorkomen, wat ook in mijn werk als eventmanager ideaal was. “Eventmanager?” Hoor ik je denken. Ja! Ik heb de bachelor Hotel- & Eventmanagement afgerond en daarna gewerkt als junior eventmanager. Met deze baan leerde ik goed met deadlines en werkdruk omgaan, wat nog steeds zeer waardevol is. Maar ook leerde ik hoe belangrijk humor en plezier is in werk!

 

Mijn passie voor online marketing is natuurlijk niet na mijn studie pas ontstaan. Vanaf mijn eerste kennismaking met marketing wist ik dat ik mij hier verder in wilde ontwikkelen. Zo reisde ik in mijn eerste studiejaar naar Kenia om 4 maanden aan de lokale marketing te werken van een NGO. In mijn tweede jaar wist ik (na een uitdagende zoektocht) een ontzettend leerzame stageplek te bemachtigen bij een webshop. Toen mijn minorperiode aanbrak greep ik de kans om een marketingminor te volgen in Finland. Niet heel verrassend, stond mijn afstudeeronderzoek voor het evenementenbureau ook in het teken van online marketing. En uiteindelijk heeft die diepe online marketinginteresse mij gebracht bij SCHAAL+. Hier ga ik de komende 1,5 jaar hard werken om mijn marketingcarrière een ongelooflijke boost te geven.

 

Wil je meer weten of in contact met mij komen? Stuur dan een mail naar angela.spruit@schaalplusser.nl of bezoek mijn LinkedIn!

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?