anh-dinh@1x

Anh Dinh

Storytelling | Schrijven | Memes | Popcultuur | Reizen

Nuon

januari 2017 – heden

NBD Biblion

april 2017 – december 2017

Wie ben ik?

Na mijn studie Media en Cultuur aan de UvA heb ik een aantal jaren in de televisie- en muziekwereld gewerkt als muziekprogrammeur. Ik vond het heerlijk om in de media te werken, maar na een flinke kijk in de keuken te hebben genomen, kwam ik erachter dat ik mijzelf graag wil specialiseren in online marketing. Geheel toevallig -alsof het zo had moeten zijn- zag ik via Facebook Ads een vacature voor SCHAAL+ en, zoals De Jeugd Van Tegenwoordig in Watskeburt het al zegt, de rest is geschiedenis.

 

Hoe is werken bij SCHAAL+? Ik zou zeggen: dynamisch, motiverend en soms ook lichtjes overweldigend. Ik vind het fantastisch. Je wordt continu uitgedaagd en doordat je steeds uit je comfort zone wordt getrokken blijf je groeien. Het mooie aan online marketing is dat je het analytische met het creatieve kunt combineren. Content en storytelling inspireren mij het meest, maar de strategische kanten van het vak vind ik ook erg interessant.

 

Ik sluit niet uit dat ik na SCHAAL+ weer terug de mediawereld in rol, want het is gaaf om deel uit te maken van een snelle wereld die entertainment produceert voor het grootschalige publiek. Wel zal ik tegen die tijd zoveel meer digitale bagage met me meebrengen dat het zal voelen als een soort thuiskomen, maar dan met Anh 2.0. Echter is entertainment natuurlijk niet alleen maar toebedeeld aan voor de hand liggende media-industrieën als tv en film. Mediabureaus die gave content creëren of merken met originele campagnes vertellen ook elk op hun manier een verhaal. Wie zal het zeggen? Alle opties staan open en ik kijk ernaar uit om die blanco pagina’s zichzelf in te laten vullen.

 

Als je meer over mij wil weten (of alleen een grappige kattenfilmpje wil delen), schroom dan niet om een mail te sturen naar anh.dinh@schaalplus.nl!

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Arnoud Roorda
Digital Marketing Talent Deborah de Jager
Digital Marketing Talent Gabriela van der Hel
Digital Marketing Talent Ingeborg Donker
Digital Marketing Talent Kevin Regtop
Digital Marketing Talent Laura Doggen