Digital Talent Anne Egberts

Anne Egberts

Is nieuwsgierig en kritisch | Houdt van reizen en portretfotografie | Liefhebber goed eten en (wijn) drinken | Import-Brabander

PGGM

december 2019 – heden

 

Wie ben ik?

In 2017 liep ik met een Bachelor of Arts de School voor Journalistiek in Utrecht uit. Waar veel collega-journalisten kozen voor een bestaan als freelancer, pakte ik mijn koffers om een tijdje op reis te gaan. Toen ik eenmaal terug kwam in Nederland was ik vastberaden om mijn creatieve achtergrond in te zetten als marketeer.

 

Die kans kreeg ik bij een dynamisch bedrijf in de e-commerce waar ik meteen de handen uit de mouwen moest steken. Ik ging onder andere aan de slag met e-mailmarketing, content-creatie en conversieoptimalisatie. Een sprong in het diepe waardoor ik in rap tempo het vak – en mezelf leerde kennen. Maar ik merkte ook dat ik me verder wilde ontwikkelen en dat daar binnen de organisatie waar ik werkte geen ruimte voor was. En dit is waar SCHAAL+ om de hoek kwam kijken!

 

Het Digital Marketing traineeship was voor mij de ideale volgende stap. De komende maanden zullen in het teken staan van mijn groei als online marketeer, mijn persoonlijke ontwikkeling en het opbouwen van een waardevol netwerk van bedrijven en collega’s uit het vak. Het is natuurlijk extra leuk dat we dit traject met een klein clubje doorlopen. Elke twee weken zien we elkaar bij de masterclasses om bij te praten over onze ervaringen om zo nog meer te leren van elkaars verhalen. Bovendien brengt het traineeship niet alleen de trainees verder in hun carrière. Ook de bedrijven waar wij de komende anderhalf jaar aan de slag gaan, zullen de vruchten plukken van alle kennis die wij opdoen tijdens de masterclasses. Win-win!

 

Ben je benieuwd naar mijn ervaring als Digital Marketing Talent bij SCHAAL+ of wil je persoonlijk kennismaken? Stuur gerust dan een mail naar anne.egberts@schaalplusser.nl of neem contact op via LinkedIn. Wie weet tot snel!

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Willemijn de Groot
Digital Marketing Talent Kelly Reimert
Digital Marketing Talent Jasper Seeger
Digital Marketing Talent Bart Winter