Anne_G

Anne van Olffen

Koken | Psychologische thrillers | Positief | Flexibel | Online | Analytisch

ABN AMRO

september 2018 – heden

Wie ben ik?

Tijdens mijn bachelor Psychologie werd mij al snel duidelijk wat mij het meest intrigeerde: de achterliggende gedachte achter marketing! Wat beweegt een consument en wat zijn de simpele tips en tricks waar consumenten zo makkelijk voor vallen? Om hier nog wijzer in te worden heb ik de master Economics and Consumer Psychology gevolgd en heb ik een marketing stage gelopen bij zowel Nestlé als L’Oréal om ervaring op te doen.

 

SCHAAL+ was voor mij een logische vervolgstap. Het programma biedt mij de kennis en ervaring die precies aansluit op de kennis die ik nog mis om verder te kunnen komen in deze dynamische marketingwereld die zich razendsnel aan het ontwikkelen is op digitaal gebied. Door te werken bij interessante opdrachtgevers en het volgen van masterclasses krijg ik de kans om mij breed te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk gebied! En, hoe gezellig is het dat je mag starten in een groep met andere digital wannabees?

 

Heb je een vraag aan mij of wil je een keer samen koffie drinken? Stuur dan een mailtje naar anne.vanolffen@schaalplusser.nl of via LinkedIn!

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Lisa
Digital Marketing Talent Pim
Digital Marketing Talent Sabine
Digital Marketing Talent Char-Lee
Digital Marketing Talent John-Paul
Digital Marketing Talent Arina