Digital Marketing Talent Bart

Bart Winter

Analytisch | Creatief | Sportief | Teamplayer | Zorgzaam | Enthousiast

PGGM&CO

september 2019 – heden

 

Wie ben ik?

Hi! Mijn naam is Bart en sinds september mag ik mij Digital Marketing Young Professional noemen bij SCHAAL+. Voordat ik met het traineeship bij SCHAAL+ begon, heb ik de hbo-opleiding sportmarketing afgerond in Amsterdam. Vanwege mijn passie voor sport plus mijn brede interesse in het vakgebied marketing vormde deze studie de perfecte uitkomst. Gedreven als ik ben, heb ik na het behalen van mijn hbo-diploma besloten om dieper te theorie in te duiken en heb ik zodoende de master in marketing aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond.

 

Naast mijn motivatie om te blijven leren en de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van (digital) marketing op de voet te volgen, zie ik het als een uitdaging om mijn kennis in de praktijk te brengen. Dit heb ik tot mijn plezier tijdens en na mijn studie al voor een aantal digital marketing bureaus morgen doen.

 

Waarom ik nu het Digital Marketing Traineeship van SCHAAL+ heb gekozen, is vanwege het persoonlijke ontwikkeltraject en de mogelijkheid om bij verschillende grote opdrachtgevers het verschil te kunnen maken. Daarbij word ik tijdens het traineeship breed opgeleid omdat alle relevante aspecten binnen het vakgebied voorbij komen. Bovendien krijg ik de kans om met de andere trainees onze kennis en ervaringen uit te wisselen. Aan mij is het de uitdaging om de komende tijd te ontdekken waar mijn kwaliteiten liggen en hoe ik die kan benutten om opdrachtgevers van dienst te kunnen zijn op het gebied van digital marketing.

 

Daarnaast wil ik door het volgen van het traineeship bij SCHAAL+ de kwaliteit ontwikkelen om de ‘onbewandelde digitale paden’, die binnen organisaties kunnen leiden tot successen, zichtbaar te maken. Benieuwd hoever ik in deze reis ben en wat ik voor jou kan betekenen? Of wil je meer weten over het Digital Marketing Traineeship van SCHAAL+? Neem dan contact met mij op via LinkedIn of mail naar bart.winter@schaalplusser.nl. Dan spreek ik je hopelijk snel!

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Willemijn de Groot
Digital Marketing Talent Kelly Reimert
Digital Marketing Talent Jasper Seeger
Digital Marketing Talent Anne Egberts