Beau-beckers-SCHAAL+

Beau Beckers

Leergierig | Verbinden | Duurzaamheid | Positief | Nuchter | Risotto Guru | Bier

Vattenfall

februari 2020 – heden

 

Wie ben ik?

Hi! Mijn naam is Beau, 25 jaar, woonachtig in Rotterdam en trotse schaalplusser uit Tribe #7. In 2017 heb ik de International Bachelor of Media & Communication behaald aan de EUR en na een tussenjaar werken en reizen ben ik begonnen aan de Master Persuasive Communication aan de UvA. Tijdens het afronden van mijn Master ben ik op zoek gegaan naar de perfecte aansluiting op het werkleven. Omdat ik het idee had nog lang niet uitgeleerd te zijn zocht ik naar trainee programma’s waarbij er genoeg aandacht wordt besteed aan niet alleen hard maar ook soft skills. Het Digital Talent programma van SCHAAL+ kwam al snel naar voren en ik was meteen enthousiast. Zeker na de introductieavond waarbij kennis delen en pizza eten centraal stond.

 

Waarom marketing? Als kind was ik al bezig met reclamespotjes verzinnen en namaken, en droomde ik van het creëren van vette slogans voor grote bedrijven. Dit gevoel is blijven hangen en ik kwam er tijdens mijn master achter dat duurzaamheid en bewustwording hierbij mij erg interesseren. Hoe kun je mensen bewuster laten leven en duurzaamheid een sexy onderwerp maken met behulp van (online) campagnes?

 

Daarnaast vind ik digital marketing interessant vanwege de meetbaarheid van alles wat je uitvoert. Je kunt je ten alle tijden aanpassen en kijken of de uitvoering werkt zoals je dat had gewild. Hier heb ik nog geen ervaring mee dus de data kant moet ik nog gaan ontdekken, dit hoop ik te gaan doen bij mijn eerste opdrachtgever Vattenfall.

 

Bakkie doen? Leuk, stuur me een berichtje via LinkedIn of mail naar beau.beckers@schaalplusser.nl

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

young digital marketing professional