Benjamin Catsburg Digital Talent SCHAAL+

Benjamin Catsburg

Wielerfanaat | Tafelgesprekken | Drummer | Terriër | Tegenlicht | Data | WhatsAppie

ABN AMRO

maart 2018 – heden

Wie ben ik?

Inspire and be inspired is voor mij een belangrijk motto. Ik kijk graag naar ontwikkelingen en gebeurtenissen om me heen, dit te combineren en samen te brengen tot nieuwe gedachtes en ideeën. Het leukste is deze ideeën werkelijkheid te laten worden. Ik ben een echte wielerfanaat, naast dat ik zoveel mogelijk wedstrijden in het jaar probeer te volgen, hou ik ervan om te fietsen in de heuvels/ bergen. Van een intiem jazz/soul concert kan ik enorm van genieten en daarnaast houd ik, onder het genot van een goede maaltijd, tafelgesprekken te hebben.

 


Ooit wilde ik Architect worden en studeerde ik Bouwkunde. Ik wilde een bredere kijk van de wereld krijgen, extra uitdaging in het studeren, en besloot Economie en Bedrijfseconomie te gaan studeren op de Vrije Universiteit. Het was voor mij een meer dan een logische keuze om de master Marketing te gaan studeren omdat tijdens mijn bachelor marketing een passie van mij was geworden. Het hoogtepunt van deze master was mijn afstudeerperiode. Tijdens deze periode heb ik mijn eigen idee werkelijkheid kunnen laten worden, namelijk een WhatsApp service voor de lokale supermarkt van Albert Heijn: WhatsAppie. Mijn meest waardevolle inzicht van deze periode: als mens ben je instaat om geweldige dingen te doen, en de wereld naar je hand te zetten, als je er maar voor gaat.

 

De baan als Digital Talent bij SCHAAL+ voldeed aan drie componenten die voor mij belangrijk zijn; het is een omgeving waar ontwikkeling centraal staat, waarbij ik mijn managementcapaciteiten kan doorontwikkelen en waar creativiteit en vernieuwing worden gestimuleerd. Wil je meer over mij weten? Neem dan contact met mij op via LinkedIn of benjamin.catsburg@schaalplusser.nl

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Lynn Hagen
Digital Marketing Talent Stefan Burrekers
Digital Marketing Talent Laura Brands
Digital Marketing Talent Irma Sahman
Digital Marketing Talent Sjoerd Bracke
Digital Marketing Talent Fleur Kamp