Carlijn-G

Carlijn ten Heggeler

Enthousiast | Positief | Energiek | Nieuwsgierig | Sportief | Analytisch | De uitspraak: “Neem ruim”

NUON / VATTENFALL

september 2018 – heden

Wie ben ik?

Welkom, het is mij een genoegen om mijzelf kort voor te stellen. Mijn naam is Carlijn ten Heggeler,  woonachtig in Amsterdam. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen te borrelen, te sporten of naar festivals te gaan. Tijdens mijn bachelor Business Administration heb ik zes maanden stage gelopen op de Trade Marketingafdeling van Unilever. Hier heb ik enorm veel geleerd, onder andere dat de focus verschuift van offline naar online en het belang van metrics binnen de organisatie. Mijn eagerness to learn won de strijd en ik besloot om verder te studeren. Voor een jaar verhuisde ik naar Oxford om daar de Master Digital Marketing te volgen.

 

Aan het einde van mijn Master kwam SCHAAL+ in beeld. Het traject dat zij bieden, waarbij je 1,5 jaar lang aan de slag gaat als digital marketeer en daarnaast tweewekelijks terugkomt voor masterclasses, is precies wat ik zocht. SCHAAL+ stelt mij in staat om mijn theoretische kennis in de praktijk te brengen over tools en onderwerpen zoals Google Analytics, SEA, SEO, Google Display en Google Ads, te leren toepassen bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling ook hoog op het prioriteitenlijstje waardoor je niet alleen op professioneel vlak maar ook als persoon groeit.

 

Wil je meer over mij weten? Of over SCHAAL+, Stuur dan een mailtje naar carlijn.tenheggeler@schaalplusser.nl of een berichtje via LinkedIn.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Lisa
Digital Marketing Talent Pim
Digital Marketing Talent Sabine
Digital Marketing Talent Char-Lee
Digital Marketing Talent John-Paul
Digital Marketing Talent Arina