Char-Lee-Nielen

Char-Lee Nielen

Gek op feitjes | Analytisch | Leergierig | No-nonsense | Sportief

NBD Biblion

januari 2019 – juli 2019

Sectorinstituut Transport en Logistiek

juli 2019 – heden

Wie ben ik?

In mijn ogen ben je nooit klaar met leren. Ik haal er dan ook heel veel energie uit om mijzelf te blijven ontwikkelen en doorlopend op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. De keuze voor SCHAAL+ was voor mij snel gemaakt: Een allround traineeship dat kandidaten in aanraking brengt met alle facetten van het digital marketing veld, aangevuld met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling? Gaan!

 

Ik beschouw mijzelf als een hands-on, data driven marketeer met een zwak voor content creatie. De creatieve kant van het marketingvak heeft initieel mijn hart gestolen, maar tijdens mijn studie en eerdere werkzaamheden in het werkveld heb ik wel geleerd: ‘Meten is weten’. De combinatie van harde data enerzijds en content anderzijds maakt het mogelijk om op een fact-based manier toch het creatieve van marketing te blijven opzoeken, dat vind ik gaaf! Naast het creëren van content heb ik ook veel affiniteit met conversie-optimalisatie, zowel door middel van online advertising als een stukje website-optimalisatie.

 

Buiten werktijd houd ik mij graag bezig met lange wandelingen in de buitenlucht. Tevens maak ik als één van de laatste millennials zeer dankbaar gebruik van mijn bibliotheekpas.

 

Ben je benieuwd naar mijn belevenissen als Digital Marketing Talent? Ik kom graag met je in contact via char-lee.nielen@schaalplusser.nl of via LinkedIn.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Sem
Digital Talent Ilse
Digital Marketing Talent Claryanne
Digital Marketing Talent Anne
Digital Marketing Talent Romain
Digital Marketing Talent Carlijn