Claryanne-Okken

Claryanne Okken

Schrijven | Lekker eten | Mijn hondje Sammie | Nieuwsgierig | Lange zomeravonden

PGGM

augustus 2018 – juni 2019

ABN AMRO

juli 2019 – heden

Wie ben ik?

Van kinds af aan ben ik al leergierig; op foto’s van vroeger zit ik altijd met een boekje op de bank om mijn vriendinnetjes voor te lezen of ze te vertellen over een onderwerp dat me op dat moment interesseerde. Die leergierigheid is wat mij nog steeds drijft in het leven. Na het afronden van mijn HBO en daarna mijn Master was ik dan ook nog lang niet uitgeleerd. Het liefst bleef ik nog jaren op de universiteit en spitte ik nog eens honderd studieboeken door, maar tegelijkertijd kon ik niet wachten om mijn kennis in te zetten in de praktijk. Tijdens mijn zoektocht naar een baan vroeg ik me bij elke vacature af of er genoeg mogelijkheden zouden zijn om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik was onwijs blij toen ik toevallig op het traject van SCHAAL+ stuitte en ik erachter kwam dat dit alles was wat ik zoek in een baan. Na een aantal gesprekken werd ik nog enthousiaster en inmiddels ben ik onderdeel van alweer de vijfde groep talenten van het digital marketing programma.

 

Waar mijn grootste passie ligt? Het liefst schrijf ik verhalen, maar een mooi verhaal is op het gebied van marketing pas het begin. Hoe zorg je ervoor dat een verhaal het juiste publiek bereikt? Hoe kun je data inzetten om je content te optimaliseren of om de juiste kanalen te vinden? Deze aspecten hoop ik de komende periode bij SCHAAL+ met elkaar te kunnen combineren.

 

Wil je graag een keer persoonlijk met mij kennismaken? Leuk! Stuur me gerust een berichtje op LinkedIn of mail naar claryanne.okken@schaalplusser.nl.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Lisa
Digital Marketing Talent Pim
Digital Marketing Talent Sabine
Digital Marketing Talent Char-Lee
Digital Marketing Talent John-Paul
Digital Marketing Talent Arina