schaalplus-4789

Claudette van Schubert

Enthousiast | Festivals | Australië Data | Sociaal dier | Leergierig | Koffie addict

NS

maart 2018 – heden

Wie ben ik?

Zelf behoor ik tot de Myspace en Hyves-generatie en ik ben dan ook opgegroeid met digitale media. Even ‘googlen’ was voor mij altijd al een werkwoord. Digitale media en media in het algemeen hebben altijd mijn interesse gehad. Vandaar ook dat ik de Master Business Administration (Marketing) en de Master Communication Science (Corporate Communication) aan de Universiteit van Amsterdam heb afgerond.

 

Ik vind het leuk om complexe problemen op te lossen en ik ben analytisch ingesteld. Mijn passie voor online marketing komt voort uit mijn liefde voor data maar ook zeker uit de creatieve vertaalslag die een online marketeer moet kunnen maken.

 

Na de uitreiking van beide Masters pakte ik mijn backpack. Ik verruilde mijn geliefde Amsterdam voor Australië, Nieuw-Zeeland en een gedeelte van Azië. Ik had mijn surfbord nog maar net aan de kant gezet toen ik tegen het concept van Schaal+ aanliep. Ik was meteen super enthousiast. De werkervaring die je kunt opdoen als digitaal talent + de master classes van gerenommeerde (online) bureaus
+ de focus op persoonlijke ontwikkeling = YES!

 

Wil je meer over mij weten of een dubbele espresso met mij komen drinken? Stuur me dan een berichtje op LinkedIn of mail naar: claudette.vanschubert@schaalplusser.nl.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Benjamin Catsburg
Digital Marketing Talent Lynn Hagen
Digital Marketing Talent Stefan Burrekers
Digital Marketing Talent Laura Brands
Digital Marketing Talent Irma Sahman
Digital Marketing Talent Ilse Visscher