Emma-de-vries-SCHAAL+

Emma de Vries

Basketbal | Teamspeler | Sportief | Reizen | Enthousiast | Nieuwsgierig | Zorgzaam |  Leergierig | Doorzetter | Planner | Resultaatgericht

Vattenfall

februari 2020 – heden

 

Wie ben ik?

Hoi! Mijn naam is Emma de Vries, ik ben 23 jaar en geboren en getogen in Leiderdorp. Ik houd ervan om mijn vrije tijd te besteden aan sporten: ik basketbal meerdere keren per week en ik ben fanatiek aan het trainen om mijn record (01:55:42) op de halve marathon te verbeteren.

 

Al sinds mijn jonge jaren krijg ik een glimlach op mijn gezicht als het overcommercie gaat. Zo moesten de producten tijdens het “winkeltje spelen” wel netjes (lees: commercieel) gepresenteerd worden. Deze interesse gecombineerd met mijn interesse in het bedrijfsleven hebben geleid tot de keuze om de bachelor Bedrijfskunde te volgen aan de VU in Amsterdam. Tijdens mijn bachelor Bedrijfskunde heb ik een aantal marketingvakken gevolgd die ik erg interessant vond. Met name de psychologie achter het consumentengedrag en de digitale ontwikkelingen binnen de marketing vond ik interessant. Deze combinatie van interesses hebben mij doen besluiten om een minor te kiezen in e-business and online commerce. Mijn vervolg keuze voor de master Marketing was dan ook niet verrassend, want ik wilde me graag nóg verder gaan verdiepen in het vak marketing.

 

Naast mijn passie voor marketing heb ik een voorliefde voor vreemde talen en culturen. Hierdoor heb ik tijdens mijn bachelor ook een minor Spaans gevolgd. De nieuwsgierigheid naar andere culturen heeft er ook voor gezorgd dat ik na mijn afstuderen graag meer van de wereld wilde zien. Ik ben dus drie maanden gaan reizen door Australië en Vietnam. Dit was echt een topervaring! Eenmaal terug in Nederland ben ik vacatures gaan bekijken en als snel bleek dat ik me zowel graag verder wilde blijven ontwikkelen op het gebied van marketing, maar dat ik ook graag mijn bijdrage wilde leveren in het bedrijfsleven. Om dit te kunnen combineren was een traineeship de gouden oplossing. Mijn zoektocht naar een geschikt traineeship in marketing heeft niet lang geduurd, want SCHAAL+ kwam al snel op mijn pad. Tijdens het traineeship van SCHAAL+ ontwikkel je jezelf als T-shaped digital marketeer. Zo doe je kennis op over de nieuwste trends op het gebied van digital marketing (hard skills), en ontwikkel je jezelf ook op het gebied van persoonlijk leiderschap (soft skills). De veelzijdigheid van dit traineeship was daarom ook de reden voor mij om voor SCHAAL+ te kiezen.

 

Ben je benieuwd naar mijn ervaring als Digital Marketing Young Professional bij SCHAAL+ en wil je in contact komen met mij? Stuur dan een mail naar emma.devries@schaalplusser.nl of stuur me een bericht via LinkedIn!

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

young digital marketing professional