Eva-berendsen-SCHAAL+

Eva Berendsen

Positief | Zomer | Creatief | Genieten | Schrijven | Dynamische werkomgeving | Grafisch ontwerpen | Uitgebreide borrelplank met goede wijn | Resultaatgericht | Leergierig | Reizen

ABN AMRO

februari 2020 – heden

 

Wie ben ik?

Hi, ik ben Eva! Van kleurrijke schilderijen tot het ontwerpen van kleding en van koekjes versieren tot gedichten schrijven. Uren tekenen en knutselen of op pad gaan met de camera. Als kind was ik altijd creatief bezig. Dit is eigenlijk nooit veranderd. Voor mijn studie verhuisde ik naar het Zuiden van het land om mezelf onder te dompelen in de wereld van digitale marketing. Deze wereld is constant in verandering en dit is dan ook de reden waarom ik het marketingvak zo interessant vind. Je bent hier nooit uitgeleerd. De creatieve kant van het vak heeft mijn hart gestolen, maar het wordt nog interessanter als je jouw ideeën op keiharde data kan baseren. Schrijven is een passie van mij en ik kan tot midden in de nacht bezig zijn met het ontwerpen van visuele content. Ik word blij van een goed boek, festivals, een boeiende documentaire en hedendaagse kunst. Ik krijg veel energie van mensen om me heen en in mijn vrije tijd geniet ik het liefst van een uitgebreide borrelplank en een goed glas wijn. Het liefst in het zonnetje. Met goed gezelschap.

 

Tijdens mijn studie heb ik gekozen voor drie uiteenlopende stages. Hier heb ik enorm veel geleerd over social media, zoekmachinemarketing, data, content creatie en het opzetten van online marketingstrategieën. Na het behalen van mijn diploma heb ik een onvergetelijke reis gemaakt door Latijns-Amerika. Eenmaal terug in Nederland had ik zin om weer aan de slag te gaan. Ik ben erg leergierig en had het idee dat ik nog niet uitgeleerd was. Ik verhuisde naar het mooie Amsterdam en het Digital Marketing Traineeship van SCHAAL+ was voor mij de ideale volgende stap. Het programma biedt mij de kennis en ervaring om bedrijven te helpen innoveren op digitaal gebied. Door te werken bij verschillende opdrachtgevers en het volgen van masterclasses krijg ik de kans om mij breed te ontwikkelen op professioneel én persoonlijk vlak. Deze combinatie spreekt mij erg aan en dus was mijn keuze voor SCHAAL+ snel gemaakt. Hard werken, iedere dag nieuwe dingen leren, maar vooral veel gezelligheid staat centraal. Ik voelde me gelijk thuis in een diverse groep mensen die allemaal een passie hebben voor marketing. Work hard, play hard is een motto dat goed wordt nageleefd bij SCHAAL+!

 

Ben je benieuwd naar mijn ervaring als Digital Young Professional bij SCHAAL+ of wil je persoonlijk kennismaken? Stuur gerust dan een mail naar eva.berendsen@schaalplusser.nl of neem contact op via LinkedIn. Wie weet tot snel!

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

young digital marketing professional